Şarköy'de işlem tamam

Şarköy'de işlem tamam
2021 yılı faaliyet programı kapsamında yol yapım ve onarım çalışmalarını titizlikle sürdüren Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Şarköy ilçesine bağlı Kızılcaterzi Mahallesi Siteler Yolunda başlattığı sathi kaplama yol yapım çalışmasını tamamladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekiplerince yapılan hummalı çalışma çerçevesinde 2 bin 600 metre uzunluğa, 5,5 metre genişliğe, toplamda ise 143 bin metrekare alana sahip olan Siteler Yolu, sathi kaplama olarak tamamlandı ve vatandaşların hizmetine sunuldu.

Yol yapım çalışmalarımıza hız verdik

Büyükşehir Belediyesi olarak il genelindeki yol yapım çalışmalarına hız verdiklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "Altyapıdan üstyapıya, birçok alanda mavi gözlü kentimize hizmet veriyoruz. Yol yapım çalışmalarımız da hizmetlerimiz arasında önemli bir yer tutuyor. Bu bilinçle, yaz aylarının gelmesiyle birlikte il genelindeki yol yapım çalışmalarımıza hız verdik. Bu kapsamda yaz aylarında nüfusu önemli ölçüde artan Kızılcaterzi Mahallemizin Siteler Yolunu sathi kaplama olarak tamamladık ve vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde titizlikle halkımıza hizmet vermeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmaların halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.