Sebebi sağlık mı yolsuzluk mu?

Sebebi sağlık mı yolsuzluk mu?
CHP İstanbul İl Başkanı Cema Canpolat, Esenyurt'taki seçim öncesi bir basın açıklaması yaptı. Canpolat, “İstifanın nedeni sağlık mı yolsuzluk mu” diye sordu. 

CHP Esenyurt İlçe Başkanlığı'nda meclis üyeleri ve İlçe Başkanı Ali Gökmen'le toplantı yapan Canpolat, “İstanbul halkının sağlığına ulaşmak için geldikleri bir numara olan yerdi Esenyurt. Şimdi en çok hava kirliliği Esenyurt'ta. Yapılaşma 0,75 iken Esenyurt 7 emsalle betonyurt haline geldi. AK Parti belediyeleri yolsuzlukları kapatmak için yukarıdan aşağıya tehtidle sistemin dışına itmeye çalışan AK Parti yönetimine karşı seçimle gelenin seçimle gitmesi gerektiğini savunmaya devam ediyoruz. Cezalandırılacaksa halk sandıkta soracak bu hesabı. Tam bunun hesabı sorulacakken Kadıoğlu'nu devre dışı bırakıp bu hesabı vermekten kaçamazsınız” diye konuştu.

Hesabını soracağız
“Esenyurt terör örgütlerinin merkezi haline dönüştü ve Esenyurtluların can güvenliği yok” diyen Canpolat, “Esenyurt'ta bir zamanlar uyuşturucu kullanıcısı 8 iken şimdi 75 bin uyuşturucu kullancısı var. Kimsenin can güvenliği yok. 7 emsale çıkarılan inşaatlarda kim ortak bunun hesabını sizden soracağız. Esenyurt'ta aday çıkarmayacağız onları battıkları pisliklerle karşı karşıya bırakmak için çıkarmayacağız. Kadir Topbaş'ın diğerlerinin istifa nedeni hangileri sağlıktandı. Esenyurtlulara soruyorum istifanın sebebi sağlık mı, yolsuzluk mu?” diye sordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.