Şehit babasına son görev

Şehit babasına son görev
Gazetemizin imtiyaz sahibi Mehmet Mert'in dayısı, 1995 yılında şehit olan Muhammet Ekinci'nin babası Necmettin Ekinci hayatını kaybetti. Yüzlerce kişinin uğurladığı Ekinci, memleketi Kars Arpaçay, Polat köyde toprağa verildi

Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert'in dayısı Necmettin Ekinci hayatını kaybetti. Ekinci, şehit oğlu, Muhammet Ekinci'nin yanına defnedildi. Kars Arpaçay Polatköy'de vefat eden Ekinci'nin cenaze törenine çok sayıda kişi katıldı. Aynı zamanda AK Parti Arpaçay Genel Meclis Üyesi Nedi Ekinci'nin amcası olan Necmettin Ekinci'nin cenaze törenine AK Parti Kars Milletvekili ve eski Bakan Ahmet Arslan,  AK Parti Kars Milletvekili Yusuf Kılıç, Arpaçay Kaymakamı Mustafa Uğu Özerden, Arpaçay Belediye Başkanı Erçetin Altay, Kars Digor Belediye Başkanı Nebi Kerenciler, Selim Belediye Başkan Adayı Coşkun Altun, STK temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda seveni iştirak etti. Ekinci, öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığına defnedildi.


Bizi yalnız bırakmadılar

Dayısının cenazesine katılan Damga Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert çok üzgün olduğunu belirterek, “Dayımın vefatı bizleri derinden yaraladı. Sağlığında oğlunu bu vatana şehit verdi. Çileli bir ömrü oldu. Gerçekten önemli olan gök kubede kalan hoş bir sada bırakmakmış. Her kesimden yüzlerce kişi dayımı uğurlamaya geldi. Arkasından gözyaşı döktü. Kıymetli dayım Necmettin Ekinci’nin son yolculuğunda, acımızı paylaşan, cenaze törenine katılan, telefonla arayan, yanımızda olan; dost, akraba, arkadaş ve hemşehrilerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum. Bu acı günümüzde bizi yalnız bırakmadılar” açıklamasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.