Sehven kesilen fatura hak edişten düşürülmüş

Sehven kesilen fatura hak edişten düşürülmüş
Eğitim vermediği otizmli çoçuk için devletten katkı aldığı iddia edilen Esenyurt Yeni İstanbul Rehabilitasyon Merkezi'nin müdürü Büşra Tanık, adı geçen öğrencinin kaydını yaptırdıktan sonra eğitime devam etmediğini, sehven kesilen faturayı da edişlerinden düşürdüklerini söyledi

Ekim ve Kasım’da derslere katılmadı
Gazetemizde, "Asrın Vicdansızı" başlığıyla yayımlanan manşet haberin ardından Özel Yeni İstanbul Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Büşra Tanık açıklamalarda bulundu. Ulaş Aydın isimli velinin devletten haksız para aldıkları yönündeki iddiasını değerlendiren Tanık, “Adı geçen öğrencimiz 2017 yılının başında kayıt yaptırdı. Sonra 2017 yılın ortalarında kaydını sildirdi. Sonra tekrar gelerek Eylül ayında yeniden kayıt yaptırdı. Bir süre eğitime devam ettikten sonra derslere katılmamaya başladı” dedi. 

30 Ocak’ta Milli Eğitim’e dilekçe yazıldı
Eylül ayında kayıt yaptırdıktan sonra ekim ve kasım aylarında ilgili öğrencinin eğitime devam etmediğini, kendilerinin de sehven olarak ekim ve kasım aylarını fatura kestiklerini belirten Tanık, “Telafi eğitimlerine de gelmeyince İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne 30 Ocak 2018'de bir dilekçe göndererek sehven kesilmiş iki fatura tutarının Ocak 2018 tarihli hak edişimizden düşülmesini istedik” açıklamasını yaptı. Kurumda bu tür olayların çok yaşandığını dile getiren Tanık, “Sonrasında mutlaka düzeltmesi yapılır” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.