Şenocak: İrtibatı koparmayacağız

Şenocak: İrtibatı koparmayacağız
Geçtiğimiz hafta AK Parti İl Başkanlığı'na atanan Bayram Şenocak, İBB AK Parti Grup Toplantısı'na başkanlık etti. Meclis üyeleriyle tanışan Şenocak, ilçe ve belediye başkanlarıyla görüşmelere başladığını belirterek, “Bundan sonra daha sıkı irtibatta olacağız” dedi

Selim Temurci'nin istifasının ardından geçtiğimiz hafta AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na atanan Bayram Şenocak, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti. Şenocak daha sonra 'grup başkanı' sıfatıyla AK Parti Meclis Grup Toplantısı'na katıldı.

Birbirimize destek olacağız
Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi binasına gelen Bayram Şenocak'ı, İBB Başkanı Mevlüt Uysal karşıladı. Uysal'la makamında görüşen Şenocak, çıkışta basına açıklamada bulundu. “Grubumuzu ve Sayın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Uysal'ı ziyaret etmek istedik” diyen Şenocak, “Yeni dönem, yeni il başkanıyız. Büyükşehir belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza bundan sonraki süreçte de destek anlamında yanlarında olduğumuzu bir kez daha göstermek ve yol haritamızı konuşmak istedik. Büyükşehir Belediye Başkanımız da yeni. Biz güzel projeleri hep beraber daha iyi biçimde hayata geçirebilmek için birbirimize destek olacağız. Başarılı belediye başkanımız var. İnşallah bunu katlayarak, üst üste daha fazla zirveye taşıyarak İstanbul halkına güzel hizmetler yapmaya biz de vesile olacağız” dedi.

Yeni bir heyecan
AK Parti İl Başkanı'nın Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AK Parti Grubu'nun da başkanı olduğunu hatırlatan Uysal ise “Sayın Şenocak göreve yeni başladı. Akabinde Büyükşehir Belediye Meclis toplantısı rast geldi. Bu hem ziyaret, hem tanışma... AK Parti adına yeni bir değişim, yeni bir soluk, yeni bir heyecan... Grup başkanımız olarak da o heyecanı gruba da aktaracak” ifadesini kullandı.

Görüşmelere başladı
Açıklamanın ardından Şenocak ve Uysal, İBB Meclisi AK Parti Grup Toplantısı'na katıldı. Burada da meclis üyelerine hitap eden Şenocak, tüm ilçe başkanlarıyla görüştüğünü, belediye başkanlarıyla da görüşmelere başladığını belirterek, “Bundan sonra meclis üyeleriyle de daha sıkı irtibatta olacağız. Amacımız 2019'de partimizin her seçimde birinci çıkarmak” dedi. Toplantıda AK Parti Grubu Başkanvekili Temel Başalan ve Uysal, Şenocak'a hediye takdim etti. EMEK KARAKAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.