Siirtliler Darülaceze için bir araya geldi

Siirtliler Darülaceze için bir araya geldi
Siirt Kültür Sanat Komisyonu'nun düzenlemiş olduğu Darülaceze etkinliğinde konuşan Komisyon Başkanı Mustafa Sezgin, Bugün Darülaceze için bir araya geldik. Buradaki tüm arkadaşlarımıza katıldıkları için teşekkür ediyorum. İnşallah bu etkinliğimizi sürekli hale getireceğiz" dedi

Her zaman Darülaceze için bir araya geleceklerini belirten Siirt Kültür Sanat Komisyonu Başkanı Mustafa Sezgin, "Burada, bizlere kucak, siz değerli Darülaceze sakinleriyle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Darülaceze Başkanı Sayın Hamza Cebeci ve yönetiminin, insani açıdan, kutsal sayılabilecek bu önemli görevi tüm çalışanlarıyla birlikte en iyi şekilde yerine getirdiklerini görmek ise gerçekten gurur verici bir şey, bu etkinliğin gerçekleşmesine büyük katkı sağlayan Sayın Hamza Cebeci'ye vakfım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum, Siirt Vakfı olarak bu tür etkinlikleri sürdürmeye devam edeceğiz" dedi.

Gençler için de projeler var
Darülaceze gibi gençlere yönelik projeleri de hayata geçireceklerinin müjdesini veren Sezgin, "Bu projeyi vakfımızın desteği ile kültür sanat komisyonu olarak desteği ile biz gerçekleştirdik. Bu etkinlikte bizi yalnız bırakmayan tüm sanatçı dostlarımla birlikte katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Geleneksel hale getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizden birisisi de bu projemizdi. Sadece bu projeyi değil gençlerimiz içinde gerçekleştirip geleneksel hale getirmeyi planladığımız birçok projelerimiz var. Özellikle bu etkinlikte bize ciddi katkı sağlayan sponsorumuz Leras Tekstil ve Betül Eren Işık'a çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Teşekkürler Siirt
Darülaceze Başkanı, Hamza Cebeci ise yaptığı konuşmada Siirtlilere seslenerek, "Komisyonunun düzenlemiş olduğu etkinlikte, Darülaceze sakinlerini mutlu ettikleri için Siirt Vakfı'na ve Siirt Vakfı Kültür Sanat Komisyonu'na teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni restore ettirdiğimiz salonumuzun kapılarını, ilk olarak böyle güzel bir etkinliğe açmış olmaktan da mutluyuz" dedi. Etkinliklere kapılarının her zaman açık olduğunu söyleyen Cebeci, "Her zaman böyle güzel organizasyonların içinde olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.