Silivri'de 23 Nisan coşkusu

Silivri'de 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Silivri’de de büyük bir coşkuyla kutlandı. Atatürk anıtında çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı Büyükçavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu’nda devam etti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Silivri’de ilçe protokolü ve vatandaşların katılımıyla Atatürk meydanın da gerçekleşti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, Atatürk anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu.

Kutlama programı yapıldı  
Atatürk anıtında gerçekleştirilen çelenk sunumunun ardından 23 Nisan kutlamam programı Silivri’nin Büyükçavuşlu Mahallesi'nde bulunan Büyükçavuşlu 60. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda gerçekleşti. Büyükçavuşlu Mahallesi'nde yapılan kutlamaya AK Parti Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Silivri Kaymakamı Ali Partal, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ay, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, MHP Silivri İlçe Başkanı Zafer Yalçın, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Büyükçavuşlu Mahalle Muhtarı Erdinç Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

silivri 23 nisan kutlama

Miniklerin gösterisi mest eti 
Büyükçavuşlu 6. Yıl Cumhuryet İlkokulu öğrencelilerinin okuduğu şiirler, sergilediği halk oyunları ve çeşitli gösteriler izleyenler tarafından büyük beğeni topladı. Özellikle anaokulunun minik öğrencilerinin sergilediği dans gösterisi ilçe protokolünü ve velileri mest etti. Kutla programında çeşitli yarışmalarda derece alan öğrencilere hediyeleri Milletvekili Feyzullah Kıyıklık, Kaymakam Ali Partal ve Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından takdim edildi.

23 nisan kutlamaları

23 nisan kutlaması

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.