Silivri'de define için kazılan tünelde mahsur kalan iki kişiye ulaşılamadı

Silivri'de define için kazılan tünelde mahsur kalan iki kişiye ulaşılamadı
Silivri'de define bulma umuduyla kazdıkları tünelde mahsur kalan iki kişiye ulaşılamadı. Olay yerinde basın açıklaması yapan iki akrabaları ise durdurulan çalışmalara isyan ederek; "Ölü ya da diri çocuklarımızı istiyoruz" dedi.  

Silivri Gümüşyaka'da 12 Mart tarihinde define bulmak için tünel kazan Enes Uçkan ve Cemal Gülgör'e bugün de ulaşılamadı.Tarihi eser için kazdıkları yerde mahsur kalan iki genç için aileleri bulunmalarını isteyerek yetkililere seslendi.

Acımız çok büyük
Çalışmaların durdurulduğunu söyleyen Cemal Gülgör'ün annesi Sati Gülgör, "Oğlumun bulunmasını istiyorum. Ama ölü ama diri. Gerekirse burayı alt üst etsinler bulsunlar. Gözaltındakileri serbest bıraktıklarını öğrendik. 3 gün çalışma yaptılar 2 gündür bir şey yapılmıyor. Sesimizi herkes duysun, biz evlatlarımızı istiyoruz. Oğlum bulunana kadar burada bekleyeceğim" dedi. Baba Satılmış Gülgör ise, "Biz çocuğumuzu istiyoruz. Çalışmalar neden durdu? Bize bir açıklama yapılmıyor" diyerek beklemeye devam edeceğini söyledi.  

Mehmet Enes Uçkan'ın teyzesi Suzan Demircan da, "Enes'i bulamıyoruz. Bir tane çocuğumuz var toprağın altında mı üstünde mi bilemiyoruz. Acımız çok büyük" şeklinde konuştu. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.