Silivri girişimciliğe müsait bir ilçe

Silivri girişimciliğe müsait bir ilçe
Silivri Belediyesi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ortaklaşa sürdürdüğü Uygulamalı Girişimcilik kursunun 65. Etap eğitimlerini de başladı.

Silivri Belediyesi ve Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın ortaklaşa sürdürdüğü Uygulamalı Girişimcilik kursunun 65. Etap eğitimlerini de başladı. Bugüne kadar yüzlerce kişiyi sertifika sahibi yaparak, KOSGEB’den hibe kredi almaları için fırsat yaratan Silivri Belediyesi ve Silivri Esnaf Odası’nın işbirliği çalışmalarını devam ediyor. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP Silivri İlçe Başkanı Suna Göçengil, İYİ Parti Silivri İlçe Başkanı Ozan Ersaraç, Oda Başkanı Nuray Koçer ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Girişimcilik Kursunu ziyaret ederek, kursiyerlere başarılar diledi.

Fırsatlara yaklaşıyorsunuz
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar gerçekleştirdiği konuşmada: “Bu kursa katılan sayıları binlere ulaşan kursiyerimiz oldu. Oda başkanımıza hocamıza da konseptini değiştirelim dedik. Silivri’nin yeni, üniversitelerine, turizm sektörlerine, hizmet sektörlerine uyarlayalım. Girişimciliğin sonu yok, aklınızla, sizin hayalinizle sınırlı. Silivrimiz buna müsait. Odamızla beraber yaptığımız bu çalışmalarda görüyoruz ki bir şeyler öğrenirseniz, fırsatlara daha çok yaklaşıyorsunuz. Bizim ilçemiz fırsatlara açık bir yer. Betonla demirle yağmalatmazsak, alanlarımız, mekânlarımız daha çoğalacak. Böylece bu anlamda Silivri’yi daha ileriye taşımış olacağız" diye konuştu. DHA
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.