Silivri'nin evladıyım

Silivri'nin evladıyım
Silivrili muhtarları ziyaret eden ve destek isteyen MHP Milletvekili adayı Volkan Yılmaz, "Ben Silivri’nin evladıyım. Sorunların çözümü noktasında benimde çorbada tuzumun bulunması için sizlerden destek istiyorum" dedi

MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında Silivri Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. İlçe Başkanı Zafer Yılmaz, İl Yönetim Kurulu Şenol Türkyılmaz ve partililerinin de eşlik ettiği ziyarette, muhtarlardan destek isteyen MHP Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz; “ Ben Silivri’nin evladıyım. Silivri’nin, köylerimizin, mahallelerimizin ve bölgemizin sorunlarının çözümü noktasında benimde çorbada tuzumun bulunması için sizlerden destek istiyorum” diyerek, hem Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan’a, hem de MHP’ye oy istedi.

YILMAZ; HİÇ BİR ZAMAN MAKAM SEVDALISI OLMADIM
Kendisine Balıkesir’den 1. Sıra Milletvekilliği teklif edildiğini ancak doğup büyüdüğü Silivri’ye ve Bölgesine hizmet etmek istediği için bu teklifi kabul etmediğini söyleyen MHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Volkan Yılmaz; “ Biz hiçbir zaman makam sevdalısı olmadık. Öyle olsaydım bugün bana teklif edilen Balıkesir 1. Sıra Milletvekilliği adaylığını kabul ederdim ve 20 gün sonrada mecliste yerimi alırdım. Ama ben kendi doğup büyüdüğüm yere hizmet istiyorum. Ben Silivri’nin evladıyım, sizlerin kardeşiyim. Önceliğim kendi doğup büyüdüğüm ilçem ve bölgem geliyor. Dolayısıyla ben sizin içinizden çıkan bir kardeşiniz olarak sizlerin desteğinizi istiyorum” dedi.

SEÇİLEYİM SEÇİLMEYEYİM HER ZAMAN YANINIZDAYIM
Biz orada olalım olmayalım biz her zaman muhtarlarımızın yanındayız diyen Yılmaz; “  Biz seçiliriz seçilmeyiz, orada olalım olmayalım her zaman sizlerin yanındayız. Ama inşallah sizlerinde desteğiyle Türkiye’nin sorunlarının çözümü noktasında bizim de çorbada tuzumuz bulunur. Çünkü bizim amacımız geçmişte de olduğu gibi bugün de sizlerin ve bölgemizin sorunlarını çözüme kavuşturmak” dedi.

BİZİM DESTEĞİMİZ BİR SİYASİ PARTİNİN VAROLMASINA DEĞİL, TÜRKİYE’NİN BEKASI VE VAROLMASINADIR!
MHP’nin neden AK Parti ile Cumhur İttifakı yaptığı konusunda değinen Yılmaz; “ Bazı kesimler MHP’nin AK Parti ile ittifak yapmasını çok ağır sözlerle eleştiriyor, hatta MHP kendini sattı diyenler bile var. Şunu söylemeliyim ki MHP kendini satmadı. Bizim desteğimiz bir siyasi partinin var olmasına değil, Türkiye’nin bekasına ve varolmasınadır. Çünkü 14 Temmuz ile 16 Temmuz Türkiye’sinin arasında çok fark var. Yani hain darbe kalkışması öncesi ve sonrası Türkiye bir kırılma noktası yaşadı. Bugün de doları yükselterek Türkiye’ye ekonomik darbe yapma girişimindeler. Ama Türkiye dolarla var olmadı. Genel Başkanımız, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’nin de, bizlerin de tek derdi Türkiye’nin bekası ve var olmasıdır. Tüm bunları göz önünde bulundurmanızı rica ediyorum siz değerli muhtarlarımdan. Ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ve Mecliste de MHP’ye de oy vermenizi istiyorum. Türkiye’ye zarar vermek isteyen bir taraftan FETÖ, bir taraftan PKK, bir taraftan dış güçler ve onların yandaşlarına karşı hep birlikte Türkiye’nin var olması için mücadele etmeliyiz” dedi.

ERCAN; “ SİLİVRİ’NİN EVLADINI TBMM’DE GÖRMEK BİZİM İÇİN GURUR KAYNAĞIDIR
MHP Milletvekili Adayı Volkan Yılmaz ve beraberindekileri ağılayan Silivri Muhtarlar Derneği Başkanı Ömer Ercan, nazik ziyaretlerinden dolayı Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek başarı diledi. MHP’nin her zaman muhtarlara destek olduğunu ifade edem Ercan; “ Köy ve Mahallelerimizde bir sorun olduğunda o sorunun çözüme kavuşması için MHP her zaman arabulucu olmuştur. İçimizden biri olan, Silivri’mizin evladı Volkan Yılmaz kardeşimizin de TBMM’de olması bizler için ayrıca gurur verici olacaktır. İnşallah Volkan kardeşimizi TBMM’de görürüz” dedi. HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.