Silivri'ye Avrupa standartlarında rehabilitasyon merkezi

Silivri'ye Avrupa standartlarında rehabilitasyon merkezi
Silivri’de yaklaşık 12 yıl önce faaliyetine başlayan Seda Şahin yönetimindeki Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, yeni eğitim kurumunu hizmete açtı. Özel bireyler için özel olarak dizayn edilen merkezde mobilyadan duvar boyasına, uzay terapi merkezinden sosyal etkinlik alanları kadar her şeyi Avrupa standartlarında hazırlandı.

Yoğun katılımın sağlandığı açılış törenine Silivri Belediye Başkan Yardımcıları Bora Balcıoğlu ve Mehmet Has, Milli Eğitim Şube Müdürleri Mehmet Şen ve Erdal Arslan, CHP İlçe Başkanı Suna Göçengil, Ak Parti yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyesi Harun Tüfekçi, Kadın Girişimciler derneği yönetici ve üyeleri, Ülkü Ocakları Silivri Başkanı Erhan Özkök, iş adamları, STK ve oda temsilcileri ile davetliler katıldı.

BALCIOĞLU; İLÇEMİZE DEĞER KATAN BİR GİRİŞİMCİ

Açılış kurdelesini kesiminde konuşan Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu “Bir insan etrafını kendi genişletip kendi daraltır. Seda hanım yapmış olduğu çalışmalarla kendi etrafını genişleten bir değer, ilçemize de değer katan bir girişimci. İlçemize yapmış olduğu katkılar için kendisine teşekkür ediyorum. Yeni eğitim kurumunun hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Seda Şahin


ŞAHİN; TRAKYA’DA TEK VE EN KAPSAMLI EĞİTİM MERKEZİYİZ

Kurdele kesimi sonrasında hizmete açılan eğitim kurumu gezdirerek, davetlilere detaylı bilgilendirmeler yapan kurum sahibi Seda Şahin; “ Biz2006 yılın da kurulan ilk özel eğitim merkeziyiz. 12 yıldır bu üçüncü yerimiz oluyor. Üçüncü yerimiz de değişiklik daha çok genişlemek, geliştirmek ve büyüdüğümüzden dolayı oldu çok şükür. En son yeni açtığımız bu binamızda yine konuşma, işitme, görme programlarını da ekleyerek dil konuşma, işitme ve görme engelli bireylerimiz artık Silivri’de de eğitim almaya hak kazandılar bizim sayemizde. Trakya’da tek ve en kapsamlı eğitim merkezimiz oldu. Çünkü dediğim gibi bütün engel türlerini bünyemizde toplamış bulunuyoruz ve ekstar yaptığımız donanımlarla bu kapsamı dahada genişletmiş olduk. Bunlar da mesçit, sinema salonu, sanatsal etkinlikler odamız, bilgisayar odamız, spor salonumuz, seminer odamız gibi bir çok zorunlu olmayan fakat donanım amaçlı bünyemize kattığımız odalarımız var çocuklarımız için” dedi.

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi binası


HERŞEY ÇOCUKLARIMIZ İÇİN

Özel çocukların daha kaliteli ve rahat bir ortamda eğitim görmesi, vakit geçirebilmesi için her şeyin Avrupa Standarlarına uygun şekilde hazrılanıp tasarlandığını söyleyen Şahin; “Yeni binamıza eski kururumuzdan tek bir kalem dahi getirmedik. Hepsini yeniledik, hepsi sıfır ve Avrupa Standartlarında, Avrupa Standarları ölçülerinde, malzemesinden tutunda boya kaliteleri vs, hepsi onlara ugun şekilde seçilerek yapıldı. Bu şekilde binamızı tamaladık ve çocuklarımızın hizmetine sunduk. Tabi ki kendimizi bununla sınırlamıyoruz, hedeflerimiz yine çok büyük. Bugün açılımıza kadılarak varlıklarıyla bizlere destek veren, onurlandıran tüm davetlilerimize çok teşekkür ediyorum” dedi.  HABER/ FATMA SARIBIYIK YILDIRIM

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Özel Aktif Çağrışım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.