Silivri’de çevre düzeni tamam

Silivri’de çevre düzeni tamam
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından, Konutlar Bölgesi’nde yapılan Şehir Parkları Projesinin çalışmaları sürüyor.

Yeni Mahalle Konutlar bölgesinde 4 ayrı alanda sürdürülen çalışmalar kapsamında modern bisiklet ve yürüyüş parkurları, gezi alanları, aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının tamamlanmasının ardından çimlendirme çalışmaları da tamamlandı. Yeşil alan ve çevre düzenlemeleri ile bölge modern, yemyeşil bir görünüme kavuştu.

Neler yapıldı?
Silivri Belediyesi, Yeni Mahalle’ye prestij katacak dört ayrı şehir parkından biri olan Konut Taksi durağı arkası şehir parkında; 2500 m2’si yeşil alan olmak üzere, 1626 m2 sert zemin, 650 m yürüyüş parkuru, 650 m bisiklet parkuru olarak 6000 m2 alanda modern çalışmalar gerçekleştirildi. Silivri’nin meşhur Yoğurtçu Heykeli de meydanda yerini aldı. Aydınlatma ve ağaçlandırma çalışmalarının hemen ardından bölgede çimlendirme yapılarak yeşil alan düzenlemeleri tamamlandı. Konutlar bölgesinde çalışmaları devam eden 4 ayrı şehir parkında toplamda 770 ağaç dikimi gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.