Siyaset yok hizmet var

Siyaset yok hizmet var
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönem ilçe ve belde belediye başkanları ile bir araya gelerek istişarede bulundu. Toplantıda konuşan Yılmaz, “Uzlaşmacı siyasi anlayışımı koruyacağım. Yerel yönetimlerde siyaset gömleğinin çıkarılıp hizmet gömleğinin giyildiğini siz de çok iyi biliyorsunuz” dedi

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçmiş dönemlerde ilçe ve belde belediyelerinde görev almış belediye başkanları ile buluştu. Silivri Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen toplantıda çalışmalarını ve projelerini paylaşan Başkan Yılmaz, belediye başkanları ile fikir alışverişinde bulunarak önerilerini dinledi. Toplantıya geçmiş dönem Silivri belediye başkanları Hüseyin Turan ve Selami Değirmenci, Çanta eski belediye başkanı Tahir Sert, Değirmenköy eski belediye başkanları Osman Topaç ve Mümin Tuğlu, Ortaköy eski belediye başkanı Erdinç Tabak, Gümüşyaka eski belediye başkanları Hüseyin Agu ve İsmet Kirazpınar, Selimpaşa eski belediye başkanı Ahmet Yağcıoğlu ve Celaliye-Kamiloba eski belediye başkanı Rıdvan Yavuzbilge katıldı.

Bu masadan değerli fikirler çıkacak
Hayatını kaybeden belediye başkanlarını anarak konuşmasına başlayan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, görev başlangıcından bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi; devam eden projelerini anlattı. Başkanların fikirlerini önemsediğini belirten Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, şöyle konuştu: “Her biri birbirinden kıymetli, Silivri’de hizmet yapmış, Silivri’ye su taşımış, taş üstüne taş koymuş değerli abilerim, arkadaşlarımla bir arada olmaktan duyduğum mutluluğu paylaşmak istiyorum. Bu bağlamda hayatta olmayan, Silivri’ye ciddi katkılar sağlamış, Hakk’ın rahmetine kavuşmuş başkanlarımızı da anmak istiyorum. Çok değerli fikirlerinizi ifade edeceğinizden emin olduğum için sizlerle bir araya gelmek istedim. Bu toplantıları ilerleyen dönemlerde gündemli de yapabiliriz. Görev bölgenize yaptığınız hizmetler için teşekkür ederim. Allah hepinizden razı olsun. Uzlaşmacı siyasi anlayışımı da koruyacağım. Yerel yönetimlerde siyaset gömleğinin çıkarılıp hizmet gömleğinin giyildiğini siz de çok iyi biliyorsunuz. Kimseyi ayırmadan görev yapacağımı söyledim ve doğru bildiğim bu yolda devam edeceğim. Dürüst, şeffaf, denetlenebilir bir belediyecilik anlayışı ile görev yapacağız.”

silivri volkan yılmaz

Marka kent olacağız
Silivri'nin marka kent olacağını da vurgulayan Yılmaz, “Beş sene boyunca beni bu fikriyatımdan bir adım geriye attıracak hiçbir neden göremeyeceksiniz. Silivri’de yaşayanların mutlu olduğu, insanların hayatlarında en az bir kez burayı görmeyi isteyeceği, tatil rotalarında Silivri’nin arzulandığı, yine insanların emeklilikte Silivri’yi arzuladıkları, doğası, yeşili, kasaba hüviyeti korunmuş, şirin ama bir o kadar da refah seviyesi artmış, işin aşın konuşulmadığı Silivri hayal ettim. Marka Kent, Mutlu Silivri dedik. Silivri’nin Marka Kent olmak için birçok sebebi var. Silivri’de yaşayanları da inandırıp bunu beraber başarmalıyız. Buralar bize miras değil, atalarımızdan emanet. Bunun için ben Marka Kent vurgusunda Silivri’nin tüm paydaşları ile bir araya gelmek istiyorum. Davetime katıldığınız için teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

Fotoğraf hediye edildi
Başkan Yılmaz’ın konuşmasının ardından eski belediye başkanları da tek tek konuşma yaparak düşüncelerini anlattı. Toplantı sonunda Başkan Yılmaz tarafından eski başkanlara Silivri temalı fotoğraf hediye edildi. Olta Restaurant’taki akşam yemeğinin ardından program sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum