Sonuna kadar aday!

Sonuna kadar aday!
24 Aralık'ta yapılacak CHP Avcılar İlçe Kongresi'ne sayılı günler kala Faruk Anıl da ilçe başkanlığı için adaylığını açıkladı. Anıl, “Sonuna kadar adayım” dedi

CHP Avcılar İlçe Kongresi'ne sayılı günler kala adaylarda bir bir ortaya çıkıyor. Avukat Seher Okşar'ın ardından İlçe Başkanı Erhan Bozan'a bir rakip de Faruk Anıl oldu. CHP Avcılar İlçe Başkanlığı'nda düzenlediği toplantıyla adaylığını açıklayan Anıl, CHP için sorumluluk alacağını ve ilçede partiyi daha yukarıya taşıyacak bir amaç için mücadele vereceğini söyledi.

Küskünler geri dönecek
CHP Avcılar İlçe Örgütü'nde birçok fikir ayrılığı yaşandığını ve partiye küsen, örgüte küsen çok sayıda insan olduğunu anımsatan Anıl, öncelikli hedeflerinin bütün bu isimlerin partiye kazandırılması olduğunun altını çizdi. Anıl, “İlçe başkanı seçildiğim takdirde kırgın, küskün partilileri tekrar partimize kazandırmak için çalışmalar yapacağım. Bu hem partimiz için hem bizlerin daha güçlü bir şekilde Avcılar'da yol yürüyebilmesi için çok önemlidir” dedi.

Pazarlık yapmam
Parti için en önemli olgunun gençler ve kadınlar olduğuna da dikkat çeken Anıl, gerek gençleri gerekse de kadınları kucaklayacak çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. Gençlerin partide daha aktif görevlerde rol alması gerektiğini vurgulayan Anıl, seçim tarihine kadar da kararlı bir duruşla adaylığını sürdüreceğini belirtti. “Sonuna kadar adayım” diyen Anıl, seçim süreci boyunca hiç kimseyle pazarlık yapmayacağını da belirtti.

Bozan başarılar diledi
İlçe binasındaki adaylık açıklamasında hazır bulunan Avcılar CHP İlçe Başkanı Erhan Bozan; “Seçimleri demokratik koşullarda yürütmek adına üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz. Demokrasiye inanan biri olarak adayımıza başarılar diliyorum” dedi. Bozan'ın bu davranışı örgüt üyeleri tarafından takdirle karşılanırken, CHP adına böylesi mesajların veriliyor olması da olumlu olarak değerlendirildi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.