Sorunları paylaşarak çözebiliriz

Sorunları paylaşarak çözebiliriz
Engelsizsiniz Vakfı Locka Cafe& Restoran'da düzenlediği iftar programında rehabilitasyon merkezlerini bir araya getirdi.

Aynı bölgelerde hizmet veren rehabilitasyon merkezlerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Engelsizsiniz Vakfı'nın Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Demir, "Rehabilitasyon merkezleri olarak engelliler noktasında sorumluluğumuzun yüksek olduğu bir alanda hep birlikte hizmet ediyoruz. Hepimizin hayatında zorlukları, acıları, yaşanmışlıkları var. Ama bunları paylaşarak çözebiliriz. Birlikte olursak özel gereksinimli çocuklarımız için gerçekten güzel işler başarabiliriz" şeklinde konuştu.

Tanışmak istedik
Toplumsal faydası oldukça yüksek olan toplantıda rehabilitasyon merkezlerinin yöneticileriyle önemli istişareler gerçekleştiren Demir, "Yönetim Kurulumuz ile birlikte bu iftar organizasyonunu düzenlemeyi çok istedik. İstedik ki aynı bölgelerde hizmet veren bireyler olarak tanışalım istişarelerde bulunalım. Bu iftar sonrasında katılımcı kurucu arkadaşlarla birlikte hareket etme kararı aldık. Yeni projelerde birlikte ortaklaşa çalışacağız inşalla. Büyük hayallerimiz için önemli mercilerle görüşmeler içerisindeyiz. Bizim tek gayemiz insanların hayatlarına dokunmak ve onlara güzel bir yaşam için yenilikler sunmak. Amaçlarımız doğrultusunda başarının kaçınılmaz olduğuna eminiz. Yavaş ama sağlam  adımlarla ilerliyoruz. Vakfımıza yeni katılan kurucu arkadaşlarımızı tebrik ediyor"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.