Sosyal kaymakam

Sosyal kaymakam
Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımlarla ilçede adından sıkça söz ettiriyor. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Doğan, gerek kaymakamlık hizmetlerine ilişkin gerek de ilçede sürdürülen birçok faaliyete kadar gönderilerde bulunarak vatandaşla birebir iletişime geçiyor.

Sosyal medya çağımızın en büyük iletişim araçlarından birisi. Birçok insan gündemi, yaşadığı kente ilişkin haberleri hatta tuttuğu takıma ilişkin haberleri de sosyal medya üzerinden takip ediyor. Bu gerçekliğin farkında olarak sosyal medyayı aktif kullanan birçok kurumsal hesap var. Ancak vatandaşların en çok ilgisini çeken hesaplar kurumsal hesaplardan çok şahsi hesaplar oluyor. Avcılar İlçe Kaymakamı Hulusi Doğan da bu gerçekliğin ayırdına varmış olacak ki sosyal medyayı en sık kullanan isimler arasında yer alıyor. İlçede yürütülen kaymakamlık hizmetleri ve faaliyetlerine ilişkin gönderiler paylaşan Doğan, vatandaşlarla da birebir iletişime geçerek, farkındalığını ortaya koyuyor.

Paylaşımları haber oluyor
Kaymakam Doğan, Facebook hesabından yaptığı paylaşımlarla yalnızca kaymakamlık hizmetlerini duyurmak ve vatandaşlarla iletişim kurmakla kalmıyor, gerçekleştirilen faaliyetlerin yerel ve ulusal basın da haber olmasını da sağlıyor. Daha önce birçok kez bu girişimin örneklerini gösteren Doğan, son olarak Facebook hesabından duyurduğu; Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Toplantısı'nın içeriğine ilişkin haber olmuş ve düzenlenen etkinlikte basına yanmıştı.

Vatandaş memnun
Avcılarlı vatandaşlar da, Kaymakam Doğan'ın sosyal medyadaki paylaşımlarından dolayı oldukça mutlu. İlçe gündemine ve kaymakamlık hizmetlerine dair birebir haberdar olma şansına sahip olduklarını anlatan vatandaşlar, Doğan'ın gönderilerinin altına da sık sık övücü yorumlarda bulunuyor. Yaşadıkları sorun ve sıkıntıları da sosyal medya üzerinden Doğan'la paylaşan vatandaşlar, “Sayın Kaymakamımızın en güzel yönü ulaşılabilir olması. Sorunlarımızı direkt olarak öğrenmesi ve dönüş yapması” şeklinde değerlendirmelerde bulunuyor. ANIL BODUÇ

hulusi doğan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.