Sügür'ün 25. yıl iftarı

Sügür'ün 25. yıl iftarı
Çatalca Belediye Başkan Danışmanı Gazeteci Bahadır Sügür 1994 yılında başladığı habercilik hayatının 25.yılı münasebeti ile Çatalca Sofram Restaurant'ta bir iftar yemeği düzenledi.

Yemeğe Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel, Belediye Başkanı Mesut Üner, Emniyet Müdürü Bülent Çelik, Şehit Kurmay Albay Gökhan Peker' in Eşi Nilay Peker, Şehit Sözleşmeli Piyade Er Hüseyin Gürel' in Annesi Aysel Gürel ve Babası Kani Gürel, Gaziler Derneği Başkanı Fethi Kansu Belediye Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, İstanbul Gazeteciler Derneği Başkanı Mehmet Mert ve Çatalca'nın tanınmış simaları katıldı.

Birlikte Çatalca'yız
İftar sonrası bir konuşma yapan Bahadır Sügür " 1994 yılında Kasım Kolcuoğlu ağabeyimizin Çatalca Radyosunda habercilik serüvenimiz başladı. 2008 yılında yazılı basına Sevgili Ali Tarakçı ağabeyimin Gerçek Gazetesi ile başlayıp Haberdar, Gazetemİstanbul ve Damga Gazetesi ile devam ettim. Dile kolay tam 25 yıl. Bugün burada bulunan herkes ile habercilik noktasında bir anımız var. Daha geniş kapsamlı ve katılımın olabileceği bir buluşma yapmak isterdim ama anca bu kadar yapabildim. Unuttuğumuz ve çağıramadığımız tüm dostlarımdan özür diliyorum. Belediye Başkanımız Mesut Üner'in Danışmanlığını yaparken bizden haber bekleyen ve birlikte kocaman bir aile olduğumuz Çatalca halkına yine haber vermeye devam edeceğiz. Bugün de görüyorum ki biz gerçekten çok büyük bir aileyiz. Birlikte Çatalca'yız. İyi ki varsınız. İyi ki hep birlikteyiz. " dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.