Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: Ne söyledi isem onu yapıyorum

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel: Ne söyledi isem onu yapıyorum
Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'nin sahilinde süren çalışmalar, vatandaşların beğenisini topladı. Belediye yönetimini tebrik eden ilçe sakinleri, “Altınova sonunda hak ettiğini buldu” dedi. Konuya ilişkin Damga'ya konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise “Ekstra bir durum yok. Seçim öncesi ne söz verip ne söyledi isem onu yapıyorum” dedi

Tekirdağ'ın Süleymanpaşa ilçesi Altınova Mahallesi'nin sahilindeki çalışmalar, AK Partili Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in vatandaşın taktirini toplamasını sağladı. Sahili çok beğendiklerini aktaran semt sakinleri, belediye yönetimini tebrik ederek; “Ortaya çıkan manzara çok değerli. Altınova sonunda hak ettiği değeri buldu” ifadelerini kullandı. Sahilde devam eden yürüyüş alanı, futbol sahaları ve park yapımlarının ilçeye değer katacağını da anlatan mahalle sakinleri, “Ağaçlandırmaların yapılması ve gece lambaları da çok anlamlı. İnsanların nihayet ailesi ile birlikte gelip güzel zaman geçirebileceği bir yere kavuşuyoruz dedi.


Tekirdağ için her şeyi yaparız

Konuya ilişkin Damga'ya konuşan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ise seçim öncesinde verdiği vaatleri yerine getirdiğini söyledi. Yüksel, “Bugüne kadar ne söyledi isem, ne söz verdi isem onları yapıyor, yerine getiriyorum. Kendimi Süleymanpaşa'ya ve Süleymanpaşa halkına hizmete adamış durumdayım. Tekirdağ için her türlü adımı attık, atmaya da devam edeceğiz. Bizim hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor” şeklinde konuştu.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel

 

ÖZEL HABER: İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.