Tatlı atışma

Tatlı atışma
Arnavutköy KAIDER'in düzenlediği ‘Kaz Gecesi’ne ünlü ozanlar Erol Şahinler ile Mustafa Aydın'ın atışması damga vurdu. KAIDER Başkanı Çetin Çelebi bütün davetlilere teşekkür ederek, ‘Kaz Gecesi’nin gelenekselleştiğini söyledi

Kısa adı KAIDER olan Arnavutköy Kars Ardahan Iğdır Derneği Arnavutköy Teras Düğün Salonu'nda 'Kaz Gecesi' yaptı. KAIDER'in gecesine Arnavutköy Belediye Başkanı A.Haşim Baltacı, eski belde Belediye Başkanları, Meclis üyeleri, STK temsilcileri, siyasi parti ilçe başkanları, mahalle muhtarları, iş adamları ve vatandaşlar katıldı. Geceye katılanlara Kars'tan getirilen kazlar ikram edildi. 

Ozanlardan muhteşem resital
Kars yöresinin ünlü ozanlarından Erol Şahinler ile Mustafa Aydın gecede salonu dolduran yüzlerce kişiye muhteşem bir resital yaşattı. Ayrıca iki ozan Kars yöresinin önemli atışmalarını yaparak geceye katılan davetlilerden sık sık alkış aldı. Gecenin hazırlanmasında önemli rol oynayan KAIDER Başkanı Çetin Çelebi yaptığı konuşmada, "KAIDER olarak geleneksel hale getirdiğimiz 'Kaz Gecesi'nde bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Çelebi bu tür organizasyonların önümüzdeki yıllarda da yapılacağını belirterek, "Her geçen yıl bir adım daha ileri gidyoruz" açıklamasını yaptı.

Baltacı övgüer yağdırdı
Kısa adı KAIDER olan Arnavutköy Kars Ardahan Iğdır Derneği tarafından düzenlenen geceye katılarak kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Ahmet Haşim Baltacı, "Arnavutköy KAIDER Derneği Başkanı Sayın  Çetin Çelebi ve yönetimini Arnavutköy’de ve hatta İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşayıp bu derneğin düzenlemiş olduğu kaz gecesine katılımı sağladıkları için, bu salona bu kadar insanın toplanıp bir araya gelmelerine ön ayak oldukları için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı. Baltacı, "KAIDER, Arnavutköy’de yaşayan veya yaşamayan bir çok ihtiyaç sahibi insanı bir araya getirmek için çok önemli bir sosyal görevi ve misyonu yerine getirmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.