Tatlı yiyelim tatlı konuşalım

Tatlı yiyelim tatlı konuşalım
Avcılar Reşitpaşa Caddesi'nde hizmete giren Tatlı Dükkanı'nın açılışına katılan Belediye Başkanı Handan Toprak, “İlçemiz çok güzel bir işletme daha kazanıyor. Avcılarlılar burada tatlı yiyecek tatlı konuşacak” dedi

Avcılar Reşitpaşa Caddesi'nde hizmete giren Tatlı Dükkanı'nın açılışı önceki gün yapıldı. İşletme sahipleri Erdal Güngör ve oğlu İlker Güngör'ün ev sahipliği yaptığı açılışa; Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Avcılar Belediyesi eski Başkanı Mustafa Değirmenci, İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD) Başkanı Mehmet Mert ve çok sayıda isim katıldı.

Avcılar'a değer katacak
Açılışın ardından konuşan Belediye Başkanı Handan Toprak, Tatlı Dükkanı'nın Avcılar'a değer katacağını belirterek, “Avcılar, çekim merkezi oluyor bir cazibe merkezine dönüşüyor. Tatlı Dükkanı'da, ilçemize değer katacak, vatandaşlarımızın uğrayıp güzel zaman geçirebileceği bir yer olacaktır. Burada Avcılarlılar hem tatlı yiyecek hem de tatlı konuşacak. Böylesi güzel ve değerli bir firmanın ilk şubesini ilçemizde açmasından dolayı Güngör ailesine teşekkür etmek istiyorum ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

mehmet mert

Kaliteli tatlının adresi olacak
Açılış nedeniyle çok mutlu olduklarını ifade eden işletme sahibi Erdal Güngör ise, Avcılar halkına hizmet verecek olmanın memnuniyetini yaşadıklarını söyledi. Güngör, “Tatlı Dükkanı gerek tatlılarının lezzetiyle gerek de işletmedeki başarısıyla kalitenin adresi haline gelecek. Bizim en önemli önceliğimiz budur. Müşteri memnuniyetini esas alan ve güzel hizmet vermeyi hedefleyen bir işletmeyiz” dedi.

Bir çok tatlı çeşidi var
Birçok tatlı türüne de evsahipliği yapan Tatlı Dükkanı'nda yaş pastadan, lokuma, fıstıklı ev baklavasına, dondurma çeşitlierine, şekerpareye ve ekler pastaya kadar birçok alternatif bulmak mümkün. Bütün tatlı çeşitlerinin özenle hazırlandığı dükkanı ilk gününde ziyaret eden ilçe sakinleri, “Böylesi güzel ve lezzetli tatlılar yapan bir işletmenin ilçemizde olmasından dolayı mutlu olduk” yorumlarında bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.