TDP Bursa Bülent Çelik ile gücüne güç kattı

TDP Bursa Bülent Çelik ile gücüne güç kattı
Bursa’da yeniden yapılanan Mustafa Sarıgül liderliğindeki Türkiye Değişim Partisi, yeni üye katılımlarıyla da büyüyor. TDP Bursa’nın ağırladığı ilk konuk Kadın Kolları Genel Başkanı Canan Ceylan oldu. Kadın Kolları MYK’dan bazı isimlerle gelen Ceylan, kısa ziyareti sırasında yapılanmayla ilgili bilgiler alırken mesajlar da verdi.

TDP Bursa Bülent Çelik ile gücüne güç kattı


 

Vatandaşın yüzünün Türkiye Değişim Partisi iktidarında güleceğini söyleyen Ceylan, 81 ilde aynı anda tarım, ürerim ve istihdam hareketi başlatacaklarını ifade edip “Açılacak fabrikaların bacalarından duman tütecek, evlerde taş pişen kazanlarda aş pişecek. Siyasetin dili değişecek ve sevgi olacak. Gençlerin, kadınların geleceği değişecek. Her kadın kendi ayakları üstünde duracak.” Dedi.

Bülent Çelik 100 çocuğu oyuncakla sevindirdi

Öte yandan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Güneydoğu’da yaşayan ve bugüne kadar hiç oyuncağı olmayan 100 çocuğa dağıttığı hediyeler ile yüzülerini güldüren Türkiye Değişim Partisi Bursa İl Başkanı Bülent Çelik önümüzdeki Ramazan Bayramı'nda ve 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda da benzer hediyeler dağıtacağını kaydetti.

Çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğa ortak olabildiysek adına ne gerekiyorsa yapacaklarını kaydededen Bülent Çelik bu ülke bizlere miras kalmadı geleceğimiz olan gençlerimizden ve çocuklarımızdan emanet aldık. Bu doğrultuda siyaset yapmak ve ülkemize hizmet etmemiz gerekiyor' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.