Tekin Mete'ye şartsız destek

Tekin Mete'ye şartsız destek
Avcılar Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Şoförler Odası Başkan adayı Tekin Mete'ye destek toplantısı düzenledi. Federasyon Başkanı Özcan Özbey, “Kazansak da kaybetsek de önemli değil. Yalnız Tekin Mete başkanımızın kazanacağına inancımız tam” dedi

Avcılar Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Özcan Özbey, yönetim kurulu üyeleri ve dernek başkanlarıyla birlikte Çoban Çiftliği Restoran'da akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, 2018'de yapılacak olan Avcılar Şoförler Odası seçimleri için adaylığını açıklayan Tekin Mete'ye destek açıklaması yapıldı.

Kaybetsek de önemli değil
Yemekte konuşan Avcılar Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Başkanı Özcan Özbey, destek kararını daha önce aldıklarını belirterek, "Bu toplantıyı Şoförler Odası'nın seçimleri için gerçekleştirdik. Buraya gelen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum. Hepsinin tek tek fikrini aldık. Kazansak da kaybetsek de önemli değil. Tekin Mete başkanımızın kazanacağına inancımız tam. Kendisi Balkan Türklerini temsil ediyor. Federasyonumuz sonuna kadar arkasındadır" dedi.

21 il derneğinden destek
İl dernekleri başkanlarını, Şoförler Odası'na kayıtlı üyeleri ve bütün şoförleri Tekin Mete'ye destek vermeye çağıran Özbey, "Şu anda sayın Mete'yi destekleyen 18 il derneği var. 3 il derneği daha desteğini verecek. Önümüzdeki günlerde bu tür destek toplantılarımız devam edecek. 8 derneğimizle daha istişare edeceğiz. Onlar da bize katılacak. Herkese tek tek liste verilecek" diye konuştu.

Oda iyi yönetilmiyor
Toplantıda konuşan Muşlular Dernek Başkanı Şeref Seçkin ise Avcılar Şoförler Odası'nın iyi yönetilmediğini belirterek, "Tekin Mete kardeşimizin bu işi daha iyi yapacağına inanıyoruz. Bu yönde üyelerimizle birlikte destek kararı aldık" dedi. Nevşehirliler Dernek Başkanı Bayram Çakır da Tekin Mete'yi destekleyeceklerini açıkladı.

Tekin Mete'ye feda olsun!
Malatyalılar Derneği Başkanı Ednan Çoban da kendisinin esnafın menfaatinden yana olduğunu belirterek, "Tekin Mete'nin de esnafın yararına çalışacağına inanıyorum. Cihangir son durakta daha önce minibüsçü esnafının kullandığı, şimdi ise bazı nedenlerden ötürü kullanamadığı bize ait yer Tekin Mete'ye feda olsun. Şayet seçilirse kendi yeri gibi burayı kullanabilir" açıklamasını yaptı. Yeşilkent Spor Kulübü Başkanı Aytekin Yayla ise Tekin Mete'ye olan desteklerinin tam olduğunu belirterek, "Burada ki başkanlarımız bizim dostumuzdur. Dostlarımızın olduğu yerde tam destek sunacağız" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.