Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: Seçim bitince siyaset de biter

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak: Seçim bitince siyaset de biter
Tekirdağ'da seçimler bittikten sonra siyasetin de bittiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, "İlimizde hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm parti ve belediye başkanları hatta milletvekilleri birbirini abi kardeş gibi görüp asla saygıda kusur etmez" dedi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Damga'ya konuştu. Süleymanpaşa sahilinde bulunan Balıkçılar Koperatif Limanı'nın yenileme çalışmalarını takip eden Başkan Albayrak, vtandaşlar tarafından kendisine "Kair Abi" diye hitap edilmesini, "Halkımızın beni bu şekilde anması gerçekten onur verici bir şey. Bunu yapmak için hiçbir gayretim olmadı. Her zaman görevimin başında olup halkımızın içindeyim" açıklamasını yaptı.

Abi kardeş gibiyiz

"Asıl önemli olan ilimizde hiçbir siyasi parti farkı gözetmeksizin tüm parti ve belediye başkanları ve de milletvekilleri birbirini abi kardeş gibi görüp asla saygıda kusur etmez" diyen Albayrak, "Secim zamanlarında meydanlarda olan o tatlı rakabet kimseyi kırmadan devam eder ve seçim bittikten sonra ise her şey aynen eskiden olduğu gibi devam eder" ifadelerini kullandı. Yeni otogar binasının en kısa sürede hizmete açılacağını belirten Albayrak, "Tekirdağ en güzelini, en en iyisini hak ediyor. Bize düşen görev ise Rabbim ömür verdiği sürece hizmete devam etmek" açıklamasında bulundu.


 

ÖZEL HABER/İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.