Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Ergene ve Çorlu çıkarması

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'tan Ergene ve Çorlu çıkarması
Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Ergene ve Çorlu ilçelerini ziyaret ederek devam eden yatırımlar ve hayata geçirilecek projelerle ilgili toplantılar gerçekleştirdi. Başkan Albayrak, program kapsamında ayrıca söz konusu ilçelerde faaliyet gösteren kurum ve sivil toplum örgütlerini de ziyaret etti

Sabahın erken saatlerinde mesaisine başlayan Başkan Kadir Albayrak, ilk olarak Ergene ilçesini ziyaret etti ve burada vatandaşlarla görüşerek talep ve önerileri dinledi. Başkan Kadir Albayrak'a taleplerini doğrudan iletme imkânı bulan vatandaşlar, söz konusu ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler. Başkan Kadir Albayrak, daha sonra Ergene TESKİ Şube Müdürlüğünün ilçede gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında Şube Müdürü Hidayet Filiz’den brifing aldı. Toplantıda, Ergene ilçesinde devam eden ve planlanan altyapı yatırımlarıyla ilgili değerlendirmeler yapıldı.

Çalışmalar ele alındı
Ergene ilçesinin yol ağlarında devam eden üstyapı yatırımları ile ilgili de bir toplantı düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıda, Fen İşleri Dairesi Başkanı Metin Pakdil, bugüne kadar ilçede gerçekleştirilen yol çalışmaları ve bundan sonra yapılacak çalışmalarla ilgili sunum gerçekleştirdi. Toplantıda ayrıca Fen İşleri Dairesi'nin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Yüksel'i ziyaret etti
Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’i makamında ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, ilçede hayata geçirilen projelerle alakalı görüş alışverişinde bulundu. Görüşmede, Büyükşehir Belediyesi ve Ergene Belediyesi’nin Ergene ilçesi için koordineli bir şekilde hizmetlerini sürdüreceği ifade edildi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Başkan Albayrak’a teşekkür etti. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Yüksel’e teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Ergene İlçe Başkanı Nuh Nuhoğlu’nu ziyaret eden Başkan Kadir Albayrak, kendisiyle sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nuh Nuhoğlu, Başkan Albayrak’a çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti. Başkan Albayrak da misafirperverliği dolayısıyla Nuhoğlu’na teşekkür etti.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

Ulaşım projeleri görüşüldü
Ergene ilçesindeki ziyaretlerin ardından Çorlu ilçesine geçen Başkan Kadir Albayrak, Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş’ı ve yönetim kurulu üyelerini Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral’la birlikte ziyaret ederek ilçede devam eden ve planlanan ulaşım projelerini değerlendirdi. S.S. Çorlu Esnaf ve Sanaatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Tunca’yı da makamında ziyaret eden Başkan Albayrak, ilçedeki çalışmalarla ilgili sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak

Sarıkurt'la fikir alışverişi
Daha sonra öğle yemeğinde Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile bir araya gelen Başkan Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi’nin ilçede devam eden ve planlanan hizmet ile yatırımlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu. Devam eden çalışmaların durumu hakkında değerlendirmeler yapıldı. Ziyarette Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, önceki dönem Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ve Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu İlçe Başkanı Özgür Ertaş da yer aldı.

Esnafı da ihmal etmedi
Çorlu Çarşı Platformu Başkanı Cem Mustafa Erdurur ve çarşı esnafı ile de görüşen Başkan Kadir Albayrak, devam eden çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Esnafın talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Albayrak, bol ve bereketli kazanç temennisinde bulundu.

HABER: İRFAN DEMİR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.