Tekirdağ'da çile dolu yol!

Tekirdağ'da çile dolu yol!
Tekirdağ Süleymanpaşa ilçesine bağlı Yeniköy yoluna giren piknikçilerin yanı sıra Çorlu, Çanekkele Edirne, Kırklareli ve İstanbuldan gelen günü birlik misafirler adeta çile yaşıyor. Nayip mahallesi yolundan araçlarıyla yeniköy yoluna girince saç baş yolup geldiklerine bin pişman oluyor.

Yeniköy Mahallesi muhtarı Metin Demirtaş "3 dönemdir burada muhtarlık yapıyorum. Tekirdağ ili büyük şehir olmadan burası köy olarak geçiyordu. Gerçi hala köy bakın görün burasının bir mahalle görünümü mü var? Biz mahalle ya da köy değil sadece devletin asli görevi olan vatandaşa hizmetini bekliyoruz" dedi.

Muhtar Demirtaş sözlerine şöyle devam etti "Tekirdağ Büyük Şehir Belediye Başkanımız sayın Kadir Albayrak her defasında Yeniköy için yolları asfaltatıyor ama ne yazık ki taş ocaktan çıkan kamyonlar yüzünden yapılan bunca emek heba olup gidiyor. Ve buraya harcanan her kuruş hepimizin cebinden çıkıyor. Yazık günah değil mi? İlla da suçlu arayacaksak burada taş ocağına kim izin veriyor? Ona bakmak gerek. Yaz ya da kış doğa ile baş başa kalmak için şehrin gürültüsünden ve de stresinden kaçan insanların uğrak yeri olan Yeniköy yolu ne yazık ki taş ocağından çıkan kamyonlar yüzünden çile dolu" şeklinde konuştu.

Arıza masraflarını kim karşılayacak?
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ve Muhtar Metin Demirtaş tabelası önünde konuşan bir vatandaş" Yeniköye hoş geldiniz diyorsunuz. Sağolun hoş bulduk. Ama yolların bozuk olması ve araclarımızın yolun bozuk olması nedeniyle arıza yapmasınının sorumluluğunun kim karşılayacak? Bence oraya tabelayı yeniköye hoş geldiniz diye asan her kimse muhtar, başkan bunun sorumlusudur" dedi.

Tekirdağ Süleymanpaşa

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.