Tekirdağ devasını buldu!

Tekirdağ devasını buldu!
Hızla örgütlenmeye geçen ve kısa zamanda Türkiye genelinde teşkilatlarını faaliyete geçiren Deva Partisi'nin Tekirdağ İl Başkanlığı görevine Hasan Berk Çebi getirildi. Çebi, “Tekirdağ için elimizden geleni yapacağız. Kentimize, halkımıza deva olacağız” dedi

Deva Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, yeni görevine ve partiye ilişkin Damga'ya konuştu. Tekirdağ'da böyle bir göreve gelmekten dolayı büyük bir mutluluk yaşadığını anlatan Çebi, “Ülke olarak çok zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde Ülkemiz insanları yeni bir umut ve yeni bir çıkar arayışında. İşte bu nedenle de yıllarca Türkiye ekonomisinin başında olan ve bu görevide onurluca taşıması sonucu bu gün halkın gönüllerini kazmışsa , böyle bir partinin ve ona gönül vermiş insanların bir neferi olarak bana bu görev verilmişse bundan onur duyarım. Benim için öncelik siyaset değil, vatan millet sevdasıdır” dedi.


El ele olalım

Yeni bir oluşum yeni bir başlangıç gayretiyle yola çıktıklarını vurgulayan Çebi “Güzel şehrimizde çiftçinin, işçinin,esnafın yanında olmak için çıktığımız bu yolda her zaman kapımızı sonuna kadar açık olup gelin. Hep birlikte el ele verip ilimizin kalkınması için ne yapmak gerekiyor oturup birlikte çözüm bulalım. Unutmayın bu Ülke bizim , bu il bizim biz birlikte el ele olursak asla yenilmeyiz. Çünkü artık Tekirdağ'ın devası var" diye sözlerini tamamladı.


Hasan Berk Çebi kimdir?

1984 yılında Tekirdağ da doğan Çebi ilk ve orta öğrenini Tekirdağ da tamamlayıp İtalya da IED Istidudo Euripeo Di Desing'da eğitimini 2007 yılında tamamladı. 2010 yılında dijıtal girişimlerle ticaret hayatına başlayıp ve çeşitli sektörlerde distibörlük yaptı. 2014 yılında ise kendi şirketini kurdu ve halen kendi şirketinde kurucu ve yönetici olarak devam etmekte. Evli ve 4 çocuk babası olan Çebi iyi derecede İngilizce ve İtalyanca bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.