Teknoloji artıyor spora ilgi azalıyor

Teknoloji artıyor spora ilgi azalıyor
Amatör Spor Haftası'nda konuşan Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, teknolojinin hızla artması sonucu gençlerin spora olan ilgisinin azaldığını söyledi.

Bakırköy Kaymakamlığı ve Bakırköy Belediyesi tarafından “Amatör Spor Haftası “ münasebetiyle düzenlenen “Sporun Çocukların Gelişimi Üzerindeki Etkileri ve Obezite” konulu panel Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapıldı. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu’nun açılış konuşmasıyla başlayan ve moderatörlüğünü Sait Babaoğlu’nun yaptığı panele çok sayıda kişi katıldı.

Gençler için kaygılanıyoruz
Teknoloji ve iletişim olanakları arttıkça çocukların ve gençlerin spordan uzaklaştığını ve zararlı alışkanlıklardan korumanın güçleştiğini ifade eden Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu açılış konuşmasında şunları söyledi: “Biz Bakırköy Belediyesi olarak eğitim, sağlık, kültür-sanat konularında bilgilendirmek ve eğitmek amacıyla sürekli paneller, konferanslar düzenliyoruz ama en çok da spor alanındaki çalışmaları önemsiyoruz. Çocuklarımızın sağlıklı bireyler olarak yetişmesi, iletişimini güçlendirmesi, sosyal çevresinde başarılı iletişim ağı kurabilmesi ve bedensel anlamda güçlü, zihinsel anlamda da kendilerini daha iyi ifade edebilmelerinin yolu spordan geçiyor.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.