TEM Otoyolu'nda hayatını kaybeden Çağan ve Dilek Dereli Çokcan kimdir

TEM Otoyolu'nda hayatını kaybeden Çağan ve Dilek Dereli Çokcan kimdir
TEM Otoyolu Ümraniye mevkiinde önce emniyet şeridinde duran minibüse çarpıp ardından da otobüsün altına giren motosiklette bulunan Çağan Çokcan ve eşi Dİlek Dereli Çokcan hayatını kaybetti

Bu sabah 11:00 sıralarında Elmali Mevkii'nde meydana gelen kazada bir çift yaşamını yitirdi. Ankara istikametinde ilerleyen 34 LC 9874 plakalı motosiklet, emniyet şeridinde kaputu açılan bir minibüse çarptı. Ardından da savrulduğu yolda halk otobüsünün altında kaldı. Kazada Çağan Çokcan ve eşi Dİlek Dereli Çokcan çifti yaşamını yitirdi. Kaza yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik durma noktasına geldi.

Önce bize sonra otobüse
Arızalandığı için emniyet şeridinde bekleyen minibüsün sürücüsü Mehmet Budak "Minibüs arızalanınca emniyet şeridine çekerek, kaputu açmıştık. Motosiklet bize çarptıktan sonra otobüsün altında kaldı" diye konuştu. 

Kamera görüntüledi
2 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde motosikletin minibüse çarptıktan sonra otobüsün altına girdiği görülüyor.

Cenazeleri kaldırıldı
Çağan ve Dilek Dereli Çokcan'ın cenazeleri olay yeri ve savcının incelemesinin ardından Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. Ekiplerin çalışmasının ardından kazaya karışan otobüs ve motosiklet kaldırma çalışmaları devam ediyor. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.