Tokat Günleri kapılarını açtı

Tokat Günleri kapılarını açtı
İstanbul Yenikapı Tokat Günleri yapılan açılışla başladı. Vatandaşların ve gazetecilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuklara Erbaa'nın dünyaca ünlü yaprağı ikram edilidi

İstanbul'daki sivil toplum kuruluşları, Tokat Valilği, Tokat ve ilçe belediyeleri işbirliğinde organize edilen Tokat Tanıtım Günleri Tokat'ın tüm renklerini Yenikapı'da buluşturdu. Açılış programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Tokat Valisi Ozan Balcı, Tokatlı milletvekilleri, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Tokatlı belediye başlanları, bürokratlar, sanatçılar, iş insanları ve binlerce Tokatlı katıldı. Protokol konuşmalarının ardından açılış kurdelesi kesildi ve tek tek standalar ziyaret edildi.

Erbaa yaprağı ikram edildi
Yenikapı'da gerçekleştirilen Tokat tanıtım günlerinde Erbaa Belediyesi'nce açılan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Standa gelen konuklara Erbaa'nın dünyaca ünlü yaprağı ikram edildi. Erbaa Belediye Başkanı Ertuğrul Karagöl yaptığı açıklamada, “İlçemizin tanıtımı için geldiğimiz İstanbul Yenikapı'da vatandaşlarımız daha ilk günden Erbaa standımıza yoğun ilgi gösterdi. 1 Aralık tarihine kadar devam edecek olan Tokat Tanıtım Günleri etkinliğimize ve özellikle Erbaa standımıza bütün vatandaşlarımızı bekliyorum"diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.