Tokat TOKİ 19 Aralık kura sonuçları! TOKİ'den ev kazandım mı? İsim listesi sorgulama ekranı

Tokat TOKİ 19 Aralık kura sonuçları! TOKİ'den ev kazandım mı? İsim listesi sorgulama ekranı
TOKİ tarafından cumhuriyet tarihin en kapsamlı projesi olarak adlandırılan ve binlerce kişiyi ev sahibi yapan çalışmalar devam ediyor. Sıra Tokat'a geldi. Daha önce yüz binlerce kişinin ev sahibi olmaya hak kazandığı çekilişlerin bir yenisi bugün yani 19 aralık 2022 Pazartesi günü yapılacak. Kura sonucunda kazananlar evleri için ödemelerine başlayabilecek. İşte Tokat TOKİ kura sonuçları ve isim listesi sorgulama ekranı

TOKAT 19 Aralık 2022 Pazartesi TOKİ kura sonuçları...Noter huzurunda gerçekleştirilecek çekilişlerle birlikte bin 500 sosyal konut sahibini bulacak. Çekilişe katılmaya hak kazanan vatandaşlar şimdi ise evlerine kavuşabilmenin hayallerini koruyor. 6 ilçede verilecek evler için gerçekleştirilecek tören Tokat İl Özel İdaresi Konferans Salonu'nda düzenlenecek. İzlemek isteyenler de yayın bilgilerini merak ediyor. İşte Tokat TOKİ kura sonuçları isim listesi ve canlı yayın izleme ekranı...


 

TOKAT TOKİ KURASI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

TOKİ'nin gerçekleştireceği kura çekimlerinde ev sahibi olması belirlenecek çekilişleri izlemek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Noter huzurundaki tören saat 10.00'da başlayacak ve Youtube'dan canlı yayınlanacak. Canlı yayın izleme linki haberimizin devamında yer alıyor. Ayrıca bu sayfadan da seyredebilirsiniz.


TOKAT TOKİ KURA CANLI YAYIN İZLE

TOKİ kura canlı yayını www.toki.tv adresinde veya resmi YouTube kanalından izlenilecek. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip edilebilecek.


 

TOKİ TOKAT KURA İSİM LİSTESİ (19 ARALIK)

TOKİ Tokat 19 Aralık kura çekilişinde çıkan hak sahiplerinin isimleri henüz açıklanmadı. Açıklandığında haberimizde yer alacaktır. 


 

TOKİ TOKAT KURA SONUCU İSİM LİSTESİ SORGULAMA

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor. TOKİ kura çeklişinde isminizin çıkıp çıkmadığını öğrenmek için aşağıdaki linke tıklayınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.