TOKİ 3 Temmuz Cuma Eskişehir Çifteler 2+1 ve 3+1 daire kura çekilişi canlı yayın izle ve kazananların isimleri

TOKİ 3 Temmuz Cuma Eskişehir Çifteler 2+1 ve 3+1 daire kura çekilişi canlı yayın izle ve kazananların isimleri
Dar ve düşük gelirli vatandaşları kira öder gibi ev sahibi yapmak amacıyla oluşturulan 100 bin konut projesinde bugün 100 aile daha hayallerine kavuşacak. Eskişehir Çifteler'deki daireler için gerçekleşecek kura çekimi heyecanla bekleniyor. Peki TOKİ 3 Temmuz Cuma Eskişehir Çifteler kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle seçenekleri ve kazanan isimler haberimizde.

TOKİ 3 Temmuz Cuma Eskişehir Çifteler kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtını binlerce kişi araştırarak öğrenmek istiyor. 100 dairede oturacak yüzlerce kişi şimdiden çekiliş için çok sabırsız ve bir an önce kendilerine çıkacak olan dairelerin açıklanmasını bekliyor. Binlerce vatandaşın başvuruda bulunduğu ama sadece 100 konuta yerleştirileeceği çekilişle ilgili detaylar da belli oldu. Peki TOKİ 3 Temmuz Cuma 2020 Eskişehir Çifteler kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle seçenekleri ve kazanan isimler haberimizde.



3 Temmuz Cuma TOKİ Eskişehir Çifteler kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün yapılacak olan kura çekimi ile birlikte ucuz taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olacak kişiler belirlenecek. Bunun için de kurada numaranızın çıkması gerekiyor. Saat 10:00'da başlayacak olan kura çekilişi TOKİ'nin internetteki sosyal medya kamallarından canlı yayınlanacaktır.

 

TOKİ Eskişehir Çifteler kura çekilişinde kaç daire var?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Eskişehir Sivrihisar kura çekilişinde kazananlar bugün belirlenecek. Projede 70 adet 2+1 ve 30 adet 3+1 daire bulunuyor. Konutların çekilişi saat 10:00’de yapılacak. TOKİ'nin Eskişehir Sivrihisar ilçesi çekilişinde 100 adet konut bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.