TOKİ 3 Temmuz Cuma Karaman Akçaşehir 2+1 ve 3+1 daire kura çekilişi canlı yayın izle ve kazananların isimleri

TOKİ 3 Temmuz Cuma Karaman Akçaşehir 2+1 ve 3+1 daire kura çekilişi canlı yayın izle ve kazananların isimleri
Türkiye genelinde 100 bin konut projesiyle vatandaşların karşısına çıkan TOKİ'nin bir kura çekilişinde daha karşınızdayız. Bugünkü adres Karaman Akçaşehir. 142 konut sahibinin belirleneceği çekiliş büyük bie heyecana sahne olacak. Peki TOKİ 3 Temmuz Cuma Karaman Akçaşehir kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle seçenekleri ve kazanan isimler haberimizde.

TOKİ 3 Temmuz Cuma Karaman Akçaşehir kura sonuçları ne zaman açıklanacak? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Yüzlerce kişinin hayalini kurduğu evlerle ilgili olarak bugün çekiliş gerçekleşecek ve çıkacak sayılara göre talihliler belirlenecek. Bu sebeple de başvuran binlerce kişi kuranın saatini ve yayın bilgilerini merak ederek sorguluyor. Peki TOKİ 3 Temmuz Cuma Karaman Akçaşehir kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda? Canlı yayın izle seçenekleri ve kazanan isimler haberimizde.
 


3 Temmuz Cuma TOKİ Karaman Akçaşehir kura çekilişi saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün yapılacak olan kura çekimi ile birlikte ucuz taksitlerle kira öder gibi ev sahibi olacak kişiler belirlenecek. Bunun için de kurada numaranızın çıkması gerekiyor. Saat 11:00'de başlayacak olan kura çekilişi TOKİ'nin internetteki sosyal medya kamallarından canlı yayınlanacaktır.

 

TOKİ Karaman Akçaşehir kura çekilişinde kaç daire var?

100 Bin Sosyal Konut Projesi kapsamında gerçekleşecek olan Karaman Akçaşehir kura çekilişinde kazananlar bugün belirlenecek. Projede 94 adet 2+1 ve 48 adet 3+1 daire bulunuyor. Konutların çekilişi saat 11:00’de yapılacak. TOKİ'nin  Erzincan Merkez ilçesi çekilişinde 142 adet konut bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.