TOKİ 50 bin konut kura çekilişi sonuçları | Sonuç sorgulama ekranı

TOKİ 50 bin konut kura çekilişi sonuçları | Sonuç sorgulama ekranı
Rekor sayıda başvurunun yapıldığı TOKİ 50 bin konut projesinde gözler kura çekilişine çevrildi. TOKİ 50 bin Ayazma, Kayaşehir, Tuzla konutları kura çekiliş sonucu ve kazananlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

En fazla başvurunun yapıldığı il olma unvanını taşıyan İstanbul'd TOKİ 50 bin konut projesi kura çekilişi sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun yanıtı araştırılıyor. Yüz binlerce kişinin başını sokabileceği ve hayatını sürdürebileceği bir ev hayali kurduğu konutlar için sabırsız bir bekleyiş söz konusu. Vatandaşlar Ayazma, Kayaşehir, Tuzla TOKİ kura çekimi ne zaman sorusunun da sorulduğu günlerde detayları siz değerli okuyucularımız için aktaracağız.

TOKİ 50 bin konut kura sonuçları ne zaman açıklanacak?
Toplu Konut İdaresi'nin 50 bin kişiyi/aileyi ev sahibi yapmak için gerçekleştireceği konut kura çekimi ve sonuçları kurumun web sitesinden yayınlanacak. TOKİ'nin internet sitesi toki.gov.tr'den son durumu görüntüleyebilirsiniz. TOKİ 50 bin konut kura çekimi sonuçkları sorgulama ekranı üzerinden de adınızı kontrol edebilirsiniz.

Farklı tarihlerde yapılmıştı
Başvuru işlemleri normal vatandaşlardan 6-25 Mart, emeklilerden 26 Mart-5 Nisan, en az yüzde 40 engellilerden 8-12 Nisan, şehit aileleri ve vazife malulleri ile dul ve yetimlerin başvuruları ise 15-19 Nisan’da alınmıştı. TOKİ 50 bin sosyal konut projelerinde kura sonuçları, kura çekilişlerinin tamamlanmasının ardından açıklanacak. TOKİ kura sonuçları açıklanır açıklanmaz haberimizin içerisinde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.