TRT Belgesel ekibi Silivri'de

TRT Belgesel ekibi Silivri'de
TRT Belgesel kanalı için Poz Medya tarafından başka bir şehirde çekilmesi planlanan Eğitim Programı, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’nun kişisel çabaları ve ilişkileri ile Silivri Çağrıbey Ortaokulunda çekilmeye başlandı.

Silivri’nin tanıtımına büyük katkı sağlayacak olan ve 13 bölümlük programın, pilot bölümünün çekilmeye başlandığı seti ziyaret eden Başkan Bozoğlu, dünya üzerinde 5 kıtada ve birçok farklı ülkede çektiği belgesellerle tanınan yapımcı ve yönetmen Osman Deliktaş ve ekibine Silivri’yi tercih etmelerinden dolayı teşekkür etti.

Silivri'nin tanıtımına katkı sağlayacak
Program setinde, Türkiye genelinde ilk ve örnek bir proje olacak olan programın Silivri’de çekilmeye başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bozoğlu,  programın önemini ve Silivri’ye geliş aşamasını şu şekilde ifade etti; “Herhangi bir okuldaki bir sınıfta eğitim gören çocukların hayal dünyasına göre sınıflarının yeniden dizayn edileceği, sosyal sorumluluk anlamında ciddi işler başarıp, öğrenmeye daha hevesli nesillerin yetişmesine katkı sağlayacak bir programın çekileceği haberini aldık. Türkiye’ye bir ilk olacak olan böylesine güzel ve ses getirecek bir program neden Silivri’mizde çekilmesin diyerek işe koyulduk. Şahsi girişimlerimiz ve kişisel diyaloglarımız ile, Dünyanın 5 kıtasında birçok ülkede çektiği belgesellerle adını duyurmuş, sektörde çok başarılı işlere imza atan Poz Medya’nın yapımcısı ve yönetmeni Osman Deliktaş hocamıza bir ricada bulunduk ve sağ olsun bizleri kırmadı. Böylelikle normalde, çekimleri başka bir şehirde planlanan bu güzel projeyi Silivri’mize taşımış olduk. Bu programın yayına girmesi ile birlikte Silivri’mizin tanıtımına ve marka değerinin artmasına vesile olmuş olacağız. Projenin içerisinde çok önemli bir isim daha var. Türkiye’de ve dünyada tek ‘Düşünce Koçu’ olarak ünvan yapmış olan, katıldığı birçok televizyon programı ve panellerle tanınan Münir Arıkan hocamızda bu projede. Böylesi güzel programa ve böyle kaliteli bir ekibe ev sahipliği yapmak bizim için onur ve gururdur. Kendilerine her türlü desteği vermeye hazırız. 

ak parti silivri

Bu tür projeleri daha çok göreceğiz
Denizi, tarihi ve doğal güzellikleri ile İstanbul’umuza renk katan Silivri’mizin, bu tarz programlara daha çok ihtiyacı var. Dizi ve sinema çekimlerine konu olan birçok şehir veya kasaba, yerli ve yabancı turizmini kendine çekip o bölgeyi nasıl kalkındırıyorsa, bizim bir amacımızda Silivri’nin tanınmasına vesile olacak, Silivri’yi kalkındıracak, turizmini artıracak bu tarz bu tarz televizyon programlarının ilçemize gelmesini sağlamak olacak. Silivri’mizin her bir köşesi ayrı bir cennet, ayrı bir güzellik. Bunun için elimizden geleni yapacağız.  Osman Deliktaş hocamızdan, Silivri’mizin genel tanıtımı için yapılacak projelerimize destek sözünü de aldık. Artık bu tür projeleri Silivri’de daha çok göreceğiz. Bu vesile ile Osman hocamıza hem bu programın Silivri’de çekilmesi hem de Silivri için yapılacak her projeye destek sözünden dolayı çok teşekkür ediyorum. Silivri’nin tanıtımına ve önünün açılmasına vesile olacak olan bu program için harekete geçirdiğimiz Silivri sevdalısı iş adamlarımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze, Çağrıbey Ortaokulumuzun yönetimi, öğretmen ve öğrencilerine ve bütün set ekibine de sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

ak parti silivri

Deliktaş'tan Bozoğlu'na teşekkür
Çekimlerine Silivri Çağrıbey Ortaokulu’nda başlanan eğitim programın Poz Medya adına yapımcısı ve yönetmeni Osman Deliktaş, program setinde misafir ettiği AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu’na katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Bozoğlu’na proje hakkında bilgi veren Deliktaş “Poz Medya olarak TRT Belgesel için hazırladığımız bu program için çekim hazırlıkları içerisindeydik. 13 bölüm olarak çekeceğimiz bu projenin pilot çekimi için başka bir şehirde hazırlıklara başlamıştık. Sayın Başkanımız çok eski bir dostumuzdur. Bu projenin Silivri’de çekilmesi, Silivri’nin tanıtıma çok ihtiyacı olduğunu ricasında bulundu. Bizlerde Silivri’ye destek olmak adına programı Silivri’ye aldık. Sağ olsun Mutlu Bey, çekime başladığımız günden bu yana her türlü desteği bize sağladı. Yaz tatili olması hasebiyle öğrenci desteğinde bulundu. Adeta ekibin bir parçası oldu. Bu manada şahsım ve ekibim adına bizleri burada çok güzel bir şekilde misafir ettikleri için çok teşekkür ediyorum. İnşallah başkanımızın da talebi üzerine Silivri’nin tanıtımı için, Poz Medya olarak her türlü desteği vereceğiz.

ak parti silivri

Öğrenmeye daha hevesli nesiller yetişecek
Şu an çekimlerini yaptığımız projeye gelince; Eğitim projemizi TRT Belgesel kanalı için 13 bölüm dizi olarak çekiyoruz. 13 ayrı okulda çekeceğimiz programda seçilen okulun bir sınıfını çocukların hayal dünyasına göre yeniden dizayn ediyoruz. Projede bir mimar, bir düşünce koçu, bir tasarımcı hayat veriyor. Ekip sadece bir sınıfı yenilemiyor. Müdürlerle, müdür yardımcıları ile ve tüm öğretmenlerle de yakında ilgilenip, onların olumlu yönde değişmesine katkı sağlıyor. Çocukları eğitime özendirecek, sevdirecek, güzel çalışmalarda bulunacak. Gönüllü olmak isteyen herkesi bu projeye dahil ederek, okulların ihtiyaçlarının karşılanmasına destek sağlanıyor. Yardımseverlerle, yardıma ihtiyaç duyan eğitim kurumlarını buluşturuyoruz. Böylelikle amacımız, sosyal sorumluluk anlamında ciddi işler başarıp, öğrenmeye daha hevesli nesiller yetişmesine katkı sağlamak. Eğitim dizimiz önümüzdeki aylarda yayına girecek.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.