Turan Hançerli muhtarlarla görüştü

Turan Hançerli muhtarlarla görüştü
Avcılar halkının ilçenin yönetiminde söz sahibi olması için çaba sarf eden Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, ilçenin 10 mahallesinin muhtarlarıyla bir araya geldi.  

Şeffaf ve katılımcı belediyecilik adına yürüttüğü çalışmalarla bilinen ve Avcılar’ın yönetiminde halkın da söz sahibi olması için çeşitli çalışmalar yürüten Başkan Turan Hançerli, Başkan Yardımcılarının da katılımıyla Avcılar’ın 10 mahallesinin muhtarlarıyla toplantı düzenledi. Hançerli, toplantıda mahalle muhtarlarının Avcılar’ın meseleleriyle ilgili görüş ve önerilerini dinledi.

Yerel yönetim kuvvetlenecek
Toplantıların her ay düzenli olarak gerçekleştirileceğini belirten Hançerli, “Başkan Yardımcılarımız ile birlikte mahalle muhtarlarımızla bir araya gelerek ilçemizdeki meseleleri değerlendirdik. Her ay gerçekleştireceğimiz bu toplantılarla yerel yöneticiler arasındaki uyumu kuvvetlendirerek, Avcılar’ımıza en nitelikli hizmeti birlikte sunacağız” açıklamasında bulundu. Belediye yönetiminde şeffaflığı ve halkın yönetime katılımını savunan Hançerli, daha önce de Avcılarlı vatandaşlarla birlikte çeşitli toplantılar düzenlemiş, Avcılar Belediyesi’nin 2020-2024 Stratejik Planı’nı da Avcılar halkıyla birlikte şekillendirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.