Türkiye'nin ilk 7 yıldızlı cafesi Avcılar'da açıldı

Türkiye'nin ilk 7 yıldızlı cafesi Avcılar'da açıldı
7 yıldızlı Maymoon Cafe Bar'ın açılışı Avcılar’da gerçekleşti. Çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta konuşan işletme sahipleri Murat Akbaş, Gökmen Güneş ve Ruhi Aslan, “Sadece Avcılar’da değil, İstanbul’da da değil, Türkiye’de bir ilkiz. Farklı bir bar kültürü ile tanışmaya hazır olun” açıklamasını yaptı.

Siyaset ve iş dünyasının ünlü isimlerinin katıldığı Maymoon Cafe Bar'ın açılışında konuşan işletme sahipleri bütün davetlilere teşekkür etti. Açılışa, CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, CHP milletvekilleri Ali Şeker, Selin Sayak Böke, Turan Aydoğdu, CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, CHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyeleri, CHP belediye başkan aday adayları, meclis üyeleri, iş adamları, CHP Avcılar İlçe Başkanı Hasan Şeker, STK temsilcileri, vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Sık sık buraya geleceğim
Açılış kurdelesini kesenler arasında yer alan CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 'hayırlı olsun' diyerek mekanı çok beğendiğini ifade etti. Zengin mönüye dikkat çeken Kaftancıoğlu, “Ben de buraya sık sık geleceğim” diye konuştu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak ise Avcılar'ın markalaşma yolunda mükenmel bir mekana sahip olduğunu ifade ederek, “Çok beğendim herkesede tavsiye ediyorum” ifadelerini kullandı.

Sürpriz bir konsept
Maymoon Cafe Bar'ın işletme sahipleri Murat Akbaş, Gökmen Güneş ve Ruhi Aslan da farklı lezzetlerin bir arada olduğu geniş bir konsept oluşturduklarını ifade ederek, “Avcılar halkınına leziz, kaliteli bir işletme sunduk. Herkesi davet ediyoruz. Sürpriz konseptimiz ile farkımızı görmelerini istiyoruz. Sadece Avcılar'da değil, İstanbul'da da değil, Türkiye'de bir ilkiz. Farklı bir bar kültürü ile tanışmaya hazır olun” açıklamasını yaptı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.