Twitter'da bir acayip gündem!

Twitter'da bir acayip gündem!
TWİTTER’DA İstanbul'un gündemine Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu oturdu.

“ChpliBKerimoğluSıraSende” başlığıyla, en çok konuşulan konu haline gelen Kerimoğlu'nun, görevden alınan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile aynı kaderi paylaşılacağı iddia edildi. 

Öte yandan konuyla ilgili Twitter'da paylaşım yapan ve “ChpliBKerimoğluSıraSende” etiketiyle mesajlar yazan birçok hesabın “bot” yani kurmaca ve sahte hesaplar olduğu görüldü. Hiçbir bilgi içermeyen ve salt etiket içerisine yerleştirilmiş konuyla alakasız paylaşımların yer aldığı Twitter hesaplarının gene büyük bir kısmında da gerçek kişi ve kurumların ismi geçiyor.

AK Parti'nin algı operasyonu
Twitter'da yapılan paylaşımlara dair yorumda bulunan CHP'li kullanıcılar ise; AK Parti'nin para karşılığı sahte hesaplara tweet attırarak, Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu'nu itham ettiğini  öne sürdü. “AKP artık bot hesaplar olmadan, Twitter'da suni gündem yaratacak hale gelmiş. Düştükleri durum gerçekten içler acısı. Ortada büyük bir algı operasyonu mevcuttur” ifadelerini kullanan partililer, Başkan Kerimoğlu'na destek veren mesajlar paylaştı. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.