Üner muhtarlara hesap verdi

Üner muhtarlara hesap verdi
Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, Muhtarlar Derneği ziyaretinde "Birlikte Çatalca'yız dedik. Şu ana kadar yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı sizler ile paylaşmaya geldim" diyerek projelerini muhtarlar ile paylaştı

Çatalca Muhtarlar Derneği’ne ziyarette bulunan Başkanı Mesut Üner, Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Aydın'ın görevi bırakacağı olması sebebi ile kendisine anı olarak bir saat hediye ederken " Halil ağabeyimizin bizlere büyük emekleri var. 3 yıldır kendisi muhtarlar derneği başkanı. Bundan sonraki hayatında kendisine başarılar diliyorum." diyerek Çatalca'ya hizmetleri için teşekkür etti.

Hizmetlerimiz devam edecek
Millet Bahçesi, Yeni Alışveriş Merkezi, Yeni Kültür Merkezi, Balıkçı Barınağı, Tapusuz Köyler, Meydan Yer Altı Otoparkı ve Yeni Şehir Meydanı ile ilgili bilgileri muhtarlar ile paylaşan Belediye Başkanı Mesut Üner " Siz Muhtarlarımızdan gelecek olan tüm projelere açığım. Telefonum da, kapımda 24 saat sizlere açık. Ben göreve gelmeden önce de söyledim. Dedim ki biz sokaktan yöneteceğiz. Halkımız ile aynı yerde olacağız. Belediyede çok sık duran bir belediye başkanı olmayacağız. Sık sık mahallelerimize ziyaretlerde bulunuyorum. Bundan sonraki anlayışımız da bu yönde olacak. Biz birlikte Çatalca olacağız. Sizler halkımızın ne istediğini, sıkıntısını, şikayetini en iyi bilen kurumların başısınız. Muhtarlarımız bizim dönemimizde yönetimin birer parçası olacak. Ve oluyor da. Hizmetler devam edecek" diyerek gelecek günlerde mahallelerde de yeni projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.