Uşak'ta feci kaza! 2 ölü ve 18 yaralı var... Ölü ve yaralıların isimleri belli oldu mu?

Uşak'ta feci kaza! 2 ölü ve 18 yaralı var... Ölü ve yaralıların isimleri belli oldu mu?
Uşak'ta seferini gerçekleştiren Kamil Koç firmasına ait ve Hüseyin Tuncer idaresindeki otobüs, kamyona arkadan çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 18 de yaralı var.

Kaza saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Banaz-Uşak Karayolu'nun 18. kilometresinde yaşanan kazada Tuncer'in kontrolündeki otobüs, Karalık Köyü kavşağı yakınında Mustafa Karabacak yönetimindeki kamyona çarptı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Jandarma ve polis çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri yaralılara müdahale etti. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otobüs şoförü Hüseyin Tuncer ve yardımcı şoför olduğu öğrenilen Nurettin Erdem'in hayatını kaybettiği belirledi. Kazada yaralanan 18 yolcu ise ambulanslar ile kentteki çeşitli hastanelere sevk edildi. Ekipler otobüsü yoldan kaldırma çalışmalarını sürdürürken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Şoför uyudu mu?
Uşak'ta, yolcu otobüsünün kamyona arkadan çarpması sonucu, otobüs şoförü ile yardımcı şoförün hayatını kaybettiği ve 18 yolcunun yaralandığı trafik kazasında, yolculardan bazıları otobüs şoförünün uyuduğunu iddia etti. Yolcuların iddiasına göre, otobüs seyir halinde olduğu sırada, şoför Hüseyin Tuncer'in uyuya kaldı. Durumu fark eden yardımcı şoför Nurettin Erdem, kazayı önlemek için müdahale etse de başarılı olmadı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.