Uyuşturucuya karşı işbirliği

Uyuşturucuya karşı işbirliği
Küçükçekmece Atakent Mahallesi Muhtar Adayı Atakan Ertem, mahallenin en büyük sorunun uyuşturucu olduğunu belirterek, “Bu sorun ancak kurumlar arasında işbirliği yapılarak çözülebilir” dedi.

Atakent Mahallesi Muhtar Adayı Atakan Ertem seçilmesi halinde mahallenin bütün sorunlarını çözeceğinin sözünü verdi. 1976'da Kars Arpaçay'da doğduğunu ve 1981'de Halkalı Toplu Konutları olarak geçen Atakent Mahallesi'ne geldiğini ifade eden Ertem, “Halen burada esnaflık yapıyorum. Mahallemi çok seviyorum. Ama mahallemin olması gereken yerde olmadığı için aday oldum. Sorunlarımızı çok iyi biliyorum. Diğer mahallelerden çok eksik gördüğüm, geleceğe dair kaygılarım olduğu için muhtar adayı adyıyım” ifadelerini kullandı.

İlk işim pazar kurmak
Atakent Mahallesinin en önemli sorunlarını sıralayan Ertem, “Mahallemizin en önemli sorunlarının arasında ulaşım var. Seferlerimiz var ama eksik. Mahallemizde bir pazarımız bile yok. Kadınlarımızın istihdam edileceği ve sosyal aktiviteye katılabileceği alanlar yok. Muhtar seçilirsem ilk yapacağım iş, mahallemizde bir pazar kurmak” dedi. 

Muhtarlık cesaret işidir
Mahallenin ulaşım sorununa da dikkat çeken Ertem, “Okul önlerinde sıkışıklık oluyor. Araç trafiği var. Bu sorunları okullar ve belediye ile görüşüp ortadan kaldıracağız. Uyuşturucu bizim en büyük tehlikemiz. Ben bunu görebiliyorum. 5 yıl sonrasını düşünemiyorum bile. Bu sorununda kurumsal işbirliği yapılarak çözülebilir. Kaymakamlık, Belediye ve emniyetle işbirliği yaparak uyuşturucu sorununu ortadan kaldırabiliriz. Aslında bizim en büyük sorunumuz iletişim. Bu iletişimi kurmak için adayım. Muhtarlık sabır ve cesaret işidir. Ben bu özellikleri kendimde gördüğüm için aday oldum. Bu sorunları çözecek kapasitedeyim” açıklamasında bulundu. ANIL BODUÇ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.