Uzattığım el havada kalmadı

Uzattığım el havada kalmadı
Yeni Mahalle Garden Arkası’nda kurulan Gönül Sofraları iftar yemeğinde konuşan Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Açılan kollara karşı açılan yürekler gördüm. Siz benim uzattığım eli havada bırakmadınız ve şimdi sıra bende” dedi.

Silivri Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen iftar programları Yeni Mahalle’de devam etti. Garden arkası olarak bilinen bölgede kurulan Gönül Sofralarında mahalleliler dualar ederek birlikte oruç açtı. Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz’ın ev sahipliğindeki iftar yemeğine AK Parti İl Başkan Yardımcısı Nazif Barış Çiftçioğlu, AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, Yeni Mahalle Muhtarı Yavuz Alçi, belediye meclis üyeleri ve mahalle sakinleri katılım gösterdi.

Gönül sofrası açık olsun
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz hemşehrilerine seslendiği konuşmasında, “Her akşam bir mahallemizde iftar açıyoruz. Bu akşam sizin tabirinizle Yeni Mahalle Garden Arkası’ndayız. Ekmeği, aşı, birlikte bölüştüğümüz için duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Ramazan ayında tuttuğunuz oruçların, yaptığınız duaların kabul olmasını diliyorum. Ramazan dolayısıyla her yıl olduğu gibi bu yıl da bir tema belirlendi; İnfak. Kişisel servetimizi, kazancımızı, aç açıkta olanla, ihtiyaç sahibi olan ile bölüşmemiz demek. Hem yardımlaşmayı, hem dünya malından kazandıklarımızı garibanla paylaşmayı hatırlattığı için bu ayın önemine dikkat çekmek istiyorum. Ekmeği bölüşüyoruz ama sevgiyi, kardeşliği, birliği ve dirliği de tesis etmemiz gerekiyor” dedi.

Sözlerimin arkasındayım
Sözlerini her zaman tutacağını söyleyen Yılmaz, “Kampanya döneminde yaptığım toplantılarda, kollarımı iki yana açtım, etnik yapısı ne olursa olsun, dini inancı ne olursa olsun herkesle kucaklaşmaya geliyorum dedim. Açılan kollara karşı açılan yürekler gördüm. Siz benim uzattığım eli havada bırakmadınız ve şimdi sıra bende” dedi. TAYLAN DAŞDÖĞEN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.