Van kahvaltısı Beylikdüzü'nde

Van kahvaltısı Beylikdüzü'nde
İlhami Orak ve Rıdvan Kahriman tarafından açılan Van Kahvaltı Salonu, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde hizmete girdi. Restoranın açılışında konuşan Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu, “Van Kahvaltı Salonu'nun lezzeti ve kalitesiyle Beylikdüzü'ne değer katacağına inanıyoruz. İlhami Bey ve Rıdvan Bey'e bol kazançlar diliyoruz” dedi

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi'nde bulunan Van Kahvaltı Salonu'nun açılışı Beylikdüzü Belediye Başkanvekili Serdal Mumcu, Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman ve çok sayıda ismin katılımıyla gerçekleştirildi. Van Kahvaltı Salonu'nun ortakları İlhami Orak ve Rıdvan Kahriman, açılış dolayısıyla oldukça mutlu olduklarını belirterek, “Beylikdüzü'ne değer katacak kaliteli bir hizmet anlayışıyla hareket edeceğiz” dedi. Açılış sonrası konuşan Serdal Mumcu ise “Özellikle ülkemizin içinde bulunduğu ekonomik zor koşullar içerisinde para kazanmanın bir hayli zorlaştığı günlerde böyle bir mekan açarak cesaret gösteren arkadaşlarımızı tebrik etmek istiyorum. Bu bir cesaret işidir. Ayrıca Van Kahvaltı Sofrası'nın lezzeti ve kalitesiyle Beylikdüzü'ne değer katacağına inanıyoruz. İşletme sahiplerine bol kazançlar diliyorum” dedi.

Van deyince akıllara dünya gelir
Açılış sebebiyle yeğeni Rıdvan Kahriman ve ortağı İlhami Orak'ı tebrik eden Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Kahriman ise “Van deyince insanların aklına dünya geliyor. Bunun sebebi de; 2014 yılında Van Kahvaltı Sofrası Guinnes Rekor Kitaplarına girmiştir. Hem Van'ı hem Türkiye'yi bütün dünya tanıdı. Van'a has olan o güzel ürünlerin ve kahvaltı sofrasını marka yapan tüm arkadaşlarımızı yürekten kutluyorum. Değerli dostlarımızın Beylikdüzü'ne böyle güzel bir mekan kazandırmalarından dolayı ekndilerini kutluyorum. Ülkemizin ekonomik anlamda zor bir dönemden geçtiğini biliyoruz. Buna rağmen cesaret göstererek yüreğini ortaya koyan kıymetli yeğenim ve değerli İlhami Bey'i kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah bu mekanı İlhami hocamın bilgisi tecrübesi Rıdvan'ın da katkısıyla çok daha ileri taşıyacaklar” ifadelerini kullandı.

Bütün ürünler organik
Açılışın ardından gazetemizin sorularını yanıtlayan Rıdvan Kahriman ise Van Kahvaltı Salonu'ndaki tüm ürünlerin organik olduğunu söyledi. Kahriman, “Bundan 2 yıl önce Altın Ekmek Fabrikaları'nın süregelen başarısına bir katkıda bulunmak için Yakuplu'da bir şube açtık. Daha sonra bölge ihtiyacı olan kahvaltı sektöründe Van kahvaltısını bölgemizin hizmetine sunmak için bugün bir açılış yaptık. Van Kahvaltısını İstanbul'a tanıtan değerli ortağım İlhami Orak abimle bu yola girdik. Beraber Beylikdüzü'ne nezih bir mekan kattık. Tabii kahvaltı artık çok önemli. Yüzde yüz organik ve yöresel ürünler kullanıyoruz. Ürünlerimizin çoğunu dağ köylerinden getirdik. İnşallah Beylikdüzü halkımızın beğenilerini kazanırız. Nasip olursa bunun devamını ülkemiz adına devam ettireceğiz. Yeni şubelerimizi açmayı düşünüyoruz” dedi.

Beylikdüzü her şeyin iyisini hak ediyor
Beylikdüzü'nün her şeyin en iyisini hak ettiğini de kaydeden Kahriman, “Mekanımızda yaklaşık 150-180 kişi arasında bir talebi karşılayabiliriz. Özellikle toplu kahvaltılarımızda da dışarıya da kahvaltı götürme olanağımız var. Özellikle şirket kahvaltılarında dışarıya burada nasıl sunuyorsak şirketlerde de sunabiliyoruz. Sabah 6'da başlıyoruz. Sadece kahvaltı olarak değil. Bizim bölge kültürümüzde pide, lahmacun da meşhurdur. Biz bu serüveni devam ettiriyor, pide ve lahmacun hizmeti sunuyoruz. Yaklaşık olarak 7 arkadaşımızla bu yolda ilerliyoruz. Günün her saatinde kahvaltımız var. Beylikdüzü halkı her şeyin en iyisini hak ediyor. GDO'lu ve kimyasal ürünlerin uzağında sağlıklı ürünlerle hizmet veriyoruz. Van Otlu Peynirimiz, Van çöreğimiz gibi kavuk denilen ürünlerimiz dünya genelinde üne sahip ürünlerimiz. Tamamı organik olarak 30 çeşit ürünümüz var. Salam, sosis gibi insan sağlığına zarar verebilecek ürünlerden uzak duruyoruz. Beylikdüzü 2002 yılından beri Altın Ekmek'te gördüğü kaliteyi Van Kahvaltı Salonu'nda da görecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.