Vatandaş baş tacıdır

Vatandaş baş tacıdır
Fatih Belediyesi'nin düzenlediği Halk Günleri'ne katılarak ilçe sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Ergün Turan, “Vatandaş bizim için baş tacıdır. Onların ricalarını dinlemek ve sorunlarını çözmek için varız” dedi

Fatih Belediyesi'nce her hafta perşembe günü gerçekleştirilmeye başlanan Halk Günleri'nin ilki gerçekleşti. Belediyeye gelerek yetkililerle ve Belediye Başkanı Ergün Turan'la konuşma fırsatı bulan vatandaşlar istek ve taleplerini iletme fırsatı buldu. Konuya ilişkin konuşan Başkan Turan, “Halk Günleri'nin bu hafta itibariyle ilkini gerçekleştirdik. Bu nedenle çok mutlu olduğumu ifade etmeliyim. Vatandaşlar bizim her zaman baş tacımızdır. Onların istek ve taleplerini dinlemek, onların karşılarında önümüzü iliklemek bizim için en büyük işlerden birisidir. Dinlediğimiz sorunların çözümü için de gerekli arkadaşlarımızı görevlendirip süreci takip ediyoruz” dedi.

Fatih'i Fatihlilerle yönetiyoruz
Fatih'i Fatih halkıyla birlikte yönettiklerini de anlatan Turan, “Biz halka danışmadan, vatandaş ne diyor diye düşünmeden hiçbir zaman hareket etmedik, etmeyiz. Önceliğimiz daima halkın öncelikleri oldu ve olacak. Vatandaş eğer belediyenin bir hizmetinden memnun değilse bunu söyleyecek, bir eksiklik görüyorsa bizi uyaracak bizler de üzerimize düşeni yaparak sorunları gidereceğiz” diye konuştu.

Daha da ileri gideceğiz
Fatih'in İstanbul'un en önemli ilçelerinden birisi olduğunu da belirten Turan, “Bu güzel Fatih'e hizmet etmek, burada belediye başkanı olmak benim için en büyük aşk en büyük mutluluktur. Bu aşkla çalışarak Fatih'e hizmet edeceğiz. İlçemizi hep daha ileriye götürecek daha güzel işlere imza atacağız. İlerleyen süreçte her anlamda gelişmiş, herkesin mutlulukla içerisinde yaşadığı, herkesin gelip ziyaret etmek istediği bir Fatih'i arkadaşlarımızla birlikte Fatihli hemşehrilerimizle birlikte mümkün kılacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.