Vehbi Orakçı'nın acı günü

Vehbi Orakçı'nın acı günü
Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanı Vehbi Orakçı'nın babası Reşat Orakçı hayatını kaybetti.

BARIŞ KIŞ- Beylikdüzü Kurucu İlçe Başkanı Vehbi Orakçı'nın babası Reşat Orakçı 98 yaşında yaşamını yitirdi.

Cenaze namazının bugün öğlen namazını müteakip Beylikdüzü Fatih Sultan Camiinde kılınacağı ve Beylikdüzü Kavaklı eski mezarlığa defnedileceği bildirildi.

baba1.png

Vehbi Orakçı şu ifadeleri kullandı:

"Babam Hak’kın rahmetine kavuştu.

Bir asra yaklaşan ömrüyle, çınarımız, Babam, 44 sene önce genç yaşta vedat eden annemizin hatırasına saygı adına evlenmeyerek hem baba hem annemiz olan, dirayeti, feraseti, cesareti, azmi, imanı, namaz aşkı evet ölümünden bir kaç saat önce bile namaz vakti geldi mi diye soran, doktora, hastaneye düşmek istemeyen ve çok şükür elden ayaktan düşmeden, umreden dönüşümde “oğlum Allah’ın evinde imanlı bir vefat için bana dua ettin mi? diyecek kadar ölüme ve Rabbine kavuşmaya hazır, velhasıl iman ve istikamet timsali rehberimiz, atamız ve yaşam sevincimizdi….

5 çocuğu, 22 torunu, torunlarının çocukları ve damatlarıyla 50 kişiyi aşan kocaman bir ailenin babası, dedesi ve büyükdedesiydi…

Cenaze namazı bugün öğlen namazını müteakip Beylikdüzü Fatih Sultan Camiinde kılınacak, Kavaklı eski mezarlığa defnedilecek ve ardından bir hafta boyunca adına inşa ettiğimiz Hacı Reşat Orakçı camiinde taziyeler kabul edilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.