Vizyonumuzu ortaya koyduk

Vizyonumuzu ortaya koyduk
Yeniden SİAD başkanlığına seçilen Rafet Orhan, “Geleceğe yön verecek şekilde vizyonumuzu ve misyonumuzu ortaya koyduk. Sinopluların böyle büyük organizasyonları da yapabileceğini herkese gösterdik” diye konuştu.

Sinoplu İş Adamları Derneği (SİAD) 12. Olağan Kongresi geniş bir katılımla Küçükçekmece Cennet Kültür Merkezi’nde yapıldı. SİAD kongrede mevcut Başkan Rafet Orhan ile devam kararı aldı. SİAD eski başkanlarından Yusuf Özer'in divan başkanlığında yapılan kongrede yönetim kurulu ve denetleme kurulu raporları oy birliği ile ibraz edilirken tek liste ile giden ve açık oylama ile yapılan seçimde SİAD’ın yeni yönetim kurulu da oybirliğiyle seçildi. Sinoplu kanaat önderleri, sivil toplum örgütlerinin başkanlarının da hazır bulunduğu kongrede birlik beraberlik ve dayanışma gözlerden kaçmazken SİAD yaptığı faaliyetler katılımcılar tarafından tam not aldı. Gazeteci Barbaros Baltacı’nın sunuculuğunu yaptığı kongrede geçmiş yönetimin faaliyet ve denetim raporları onanırken yeni dönemde görev yapacak yeni yönetim kurulu da seçildi.

rafet orhan

Her kesimden katılım
Kongreye 22. Dönem Sinop Milletvekili Cahit Can, 23.Dönem Sinop Milletvekili Prof. Dr. Abdurrahman Dodurgalı, 25. Dönem Sinop Milletvekili Cengiz Tokmak, SİYAD Genel Başkanı Mehmet Kuru, SİNDEF Genel Başkanı Engin Kırmızıgül, BOYDEF Genel Başkanı Abdullah Şirin, KOSİDEF Genel Başkanı Bahattin Demircan, AYKAD Genel Başkanı Sedat Orhan, Sinop Eğitim Vakfı (SEV) Başkanı Mehmet Coşkun, SİNDEF Gençlik Kolları Başkanı Cemalettin Kaptan, İstanbul Sinopspor Başkanı Ramazan Aşçı, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu, Küçükçekmece Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Seyfettin Tiryaki, Dikmen Dernekler Federasyonu Başkanı Hasan Güleryüz, DUDEF Başkanı Ahmet Maviş ve çok sayıda davetli katıldı.

Cevat Güleç'i unutmadı
Davetlilere hitap eden SİAD Başkanı Rafet Orhan eski başkanlardan merhum Cevat Güleç'i anarak, "Bugün aramızda olmayan Cevat Güleç'i rahmetle anıyor bizleri yalnız bırakmayan, derneğimize el veren, varlığı ile bizleri mutlu eden siz değerli katılımcılara teşekkür etmek istiyorum" dedi. "Sinoplu İş Adamları Derneği’nin kuruluşundan bu yana her başkanın ve yönetim kurulunun hayali olan yer alınması olayının benim dönemimde gerçekleşmesi benim için büyük gurur kaynağıdır" diyen Orhan, "Bana ve ekibime güvenip bu çalışmada katkısını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İlk kez böyle bir organizasyonu yapmak bize nasip oldu. Şahsım ve Yönetim Kurulum adına, bu işe destek olan tüm SİAD ailesine çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

Sinoplu adaylara destek
Mevcut yönetimin SİAD'ın tarihine geçecek büyük başarılara imza attığının altını çizen Orhan, "Sinopluların siyasi ve ticari alanda daha etkin olması için gerekli çalışmaların yapılması gerekir.  24 Haziran 2018 erken genel seçimlerinde aday olacak tüm Sinoplu milletvekili adaylarını SİAD olarak destekleyeceğiz. Bu konuda kamuoyu yaratılması lazım" diye konuştu. Sinoplu İş Adamları Derneği 12. Olağan Kongresi'ne katılan milletvekili aday adayları da söz alarak hem kendilerini tanıttı, hem de Sinoplulara hitap ederek seçimlerde destek istedi.  BARIŞ KIŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.