Yakınmak için değil çözüm için geldik

Yakınmak için değil çözüm için geldik
İlçe sakinleriyle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Biz göreve gelirken yakınmak için değil çözümler üretmek için geldik ve bu doğrultuda çalışmaktan da vazgeçmeyeceğiz” dedi

Göreve geldiği günden bu yana halka yakın olmaya özen gösteren Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, vatandaşların sorunlarını anlattığı ve çözüm yollarının bulunduğu halk günlerini düzenlemeye devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleşen Halk Günü’nde, randevu talebinde bulunan yüzlerce vatandaşın Başkan Bozkurt’la görüşmeleri sağlandı.

Herkes iş istiyor
Halkla buluşma öncesi bir konuşma yapan Başkan Bozkurt “Uzun yıllar sorunların dışında başka işlerle uğraşıldığı için sorunlar birikti. Biz elimizden geldiğince bu beş yıl içerisinde bu sorunları çözmek için çalışacağız. Çoğunluğunuzun isteği iş. Biz yakınmaya gelmedik sorunları çözmek için başa geldik. Bir buçuk yıllık rehabilitasyon sürecine ihtiyacımız var. Su anda sorunlarımızı çözebiliyoruz. Her gün 400- 500 kişi iş talebiyle geliyor. İş bulmak belediyenin işi değil ama biz bunu yapacağız. Beş yıl içerisinde istihdam sorununu çözeceğiz. Sanayi faktörümüz var bunu meslek edinme kurslarıyla destekleyerek işsizlik sorununu çözeceğiz. Yeniden yapılanmaya ihtiyacımız var bunun için çaba harcıyoruz. Esenyurt Belediyesi İstihdam Merkezimizi güçlendireceğiz. Meslek edinme kursları açacağız. Sürekli sizinle birlikte olacağız” dedi.

Gerekli talimatlar verildi
Belediye Başkan Yardımcıları Ali Susuz, Selçuk Günerhan, Cemal Güneysu ve Veysel Bal ve Halis Şimşek ile birlikte vatandaşların istek ve taleplerini alan Başkan Bozkurt, taleplerin hızlı ve doğru bir şekilde çözüme kavuşturulması için salonda hazır bulunan ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

Çiğköfte kaynaştırdı
Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, asırlık çınarlarla bir araya gelerek onları dinledi. Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen çiğ köfte etkinliğinde 65 yaş üstü vatandaşlar renkli bir gün geçirdi. Esenyurt Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü’nce Esenyurt Belediyesi Ulu Çınar Sosyal Yaşam Merkezi’nde kalan yaşlı insanlara yönelik gerçekleştirilen programa Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Halis Şimşek de katıldı. Etkinlikte, merkeze üye olan yaşlılar tarafından bağlama çalındı, türküler söylendi, çiğ köfteler yenildi. Başkan Bozkurt, merkeze üye yaşlıların tek tek hatırını sorarken istek ve sıkıntılarını da dinledi. Başkan Bozkurt, belediye olarak yaşlılara büyük önem verdiklerini ve çok sayıda proje gerçekleştirdiklerini belirterek onların yanında olmayı sürdüreceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.