Yardımcıların yarısı gitti

Yardımcıların yarısı gitti
Esenyurt Belediyesi’nin 9 başkan yardımcısının 4’ü değişti. Emin Batmazoğlu, Mustafa Akboğa, Selahattin Boyraz, Yasemin Sarıca Aytan'ın yerine Togay Çoban, Hayrettin Babahan, Pakize Yağcı ve Yasir Çelik getirildi.

Necmi Kadıoğlu'nun sağlık sorunlarını gerekçe göstererek istifa etmesinin ardından Belediye Başkanı seçilen Ali Murat Alatepe, yönetim kadrosunun yarısını değiştirdi. 9 belediye başkan yardımcısından Kadıoğlu'nun sağ kolu durumundaki, Emin Batmazoğlu, Mustafa Akboğa, Selahattin Boyraz ve Yasemin Sarıca Aytan üzeri çizilen isimler oldu. Başkan yardımcılarının ardından birim müdürlerinin de büyük bir kısmının değiştirileceği öğrenildi.

YENİ YARDIMCILAR MECLİS ÜYESİ
İl Başkanı Selim Temurci, İlçe Başkanı Şenay Değer ve Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe'nin, katıldığı toplantıda başkan yardımcısı kadrosunun 5'e indirilmesi gündeme gelmişti. Tepkiler üzerine bu karardan vazgeçildi, sayının 9'da kalması gerektiği konusunda fikir birliğine varıldı. Yalnız 9 başkan yardımcısından 4'ü değiştirilerek yerlerine, tamamı meclis üyesi olan Togay Çoban, Hayrettin Babahan, Pakize Yağcı ve Yasir Çelik getirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.