Yeni mağduriyet ortaya çıkmasın!

Yeni mağduriyet ortaya çıkmasın!
Esenyurt Konut Mağdurları Sözcüsü Nursen Çırpan, yarım kalan projelerin bitirilmesi istenirken yeni mağduriyetler ortaya çıkmasından endişe ettiklerini belirterek, bütün resmi kurumların bu konuda tedbirli olmasını istedi

Esenyurt Konut Mağdurları Komite Sözcüsü Nursen Çırpan, batık Bulut İnşaat'ın Hayat Park Projesi'nin, sonuna yaşam merekezi eklenerek başka bir firma tarafından bitirilmeye çalışıldığını, fakat projenin aslına uygun hareket edilmediğini belirtti. Eski projede toplam 4 blok, bin 30 daire yapılan alana, bin 800 konut yapılmak istendiğini ifade eden Çırpan, böyle bir şeyin mümkün olmadığını ifade etti.

BULUT İNŞAAT'IN RUHSATI İPTAL EDİLDİ
Kendisi de Bulut İnşaat mağduru olan Çırpan, Bulut İnşaat'ın Hayat Park Projesi'ni üstlenen yeni firmanın, muvaffakatname vermeden daire satışı yaptığını ileri sürdü. Bulut İnşaat'la aralarında yargı sürecinin de devam ettiğini belirten Çırpan, "Seçim öncesinde Bulut İnşaat'ın ruhsatı belediye tarafından iptal edildi. Yapılan değer tespitinde ise mevcut yapı stokuna 133 milyon değer biçildi. Dava devam ediyor" açıklamasını yaptı.

nursen çırpan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum