Yolda yürüyen kadın saniye farkıyla ezilmekten kurtuldu

Yolda yürüyen kadın saniye farkıyla ezilmekten kurtuldu
İzmir'in Buca ilçesinde otomobille ile çarpışan kamyonet kaza yaparak züccaciye dükkanına girdi. O sırada yoldan geçen bir kadın ise tamamen tesadüfen kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar kamerayla kaydedildi.

Kaza saat 10.30 sıralarında Yenigün mahallesi 231/1 sokak ile 268 sokağın kavşağında meydana geldi. Ekmek dağıtan bir kamyonet ile otomobil, kavşakta çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle kamyonet, kontrolden çıkarak bir züccaciye dükkanına çarparak durabildi. O esnada yoldan geçen bir kadın, kamyonetin altında kalmaktan son anda kurtuldu. Olay çevredeki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kamyonet ve otomobil sürücüsü ile yoldan geçen vatandaş kazadan yara almadan kurtulurken, züccaciye dükkanında yaklaşık 15 bin liralık maddi hasar meydana geldiği öne sürüldü.

BİR ADIM HAYATINI KURTARDI

Kazaya tanık olanlardan Süleyman Karasulu, “O esnada dükkanın önünde oturuyordum. Kamyonet yukarıdan aşağıya geliyordu ki sokaktan otomobil çıktı ve kavşakta çarpıştılar. Kamyonet saniyeler içinde oturduğum yere geldi. Kafamı çevirdiğimde dükkana girmişti. Bir kadının da aynı anda ‘Bana çarpıyordunuz’ dediğini duydum. Sonra kadının yanına gittim. İyi olduğunu gördüm. Kadın o anda geri adım atmasa ölebilirdi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.