Zorbalığın böylesi: Kaçırıp döverek etek giydirmeye çalıştılar

Zorbalığın böylesi: Kaçırıp döverek etek giydirmeye çalıştılar
Otomobile bindirip kaçırdıkları Ö.B.'yi dövüp, mini etek giydirmeye çalıştıkları öne sürülen S.K. ile 3 arkadaşı gözaltına alındı. 4 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun'un İlkadım ilçesinde otomobile bindirip kaçırdıkları Ö.B.'yi (28) dövüp, mini etek giydirmeye çalıştıkları öne sürülen S.K. (28) ile 3 arkadaşı gözaltına alındı.

İlkadım ilçesinde iddiaya göre S. K., tartıştığı Ö.B.'yi, arkadaşları M.G. (24), M.G. (24) ve G.K. (24) ile birlikte otomobile bindirip kaçırdı. Boş bir araziye götürdükleri Ö.B.'yi darbeden 4 kişi mini etek giydirmeye çalıştı. Ö.B.'nin direnmesi üzerine aralarında yumruklu kavga çıktı. Ö.B. aldığı darbelerle baygınlık geçirdi.

S.K. ve arkadaşları Ö.B.'yi Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüp bırakarak kaçtı. Tedaviye alınan Ö.B.'nin şikayeti üzerine polis, şüphelileri yakalayarak gözaltına aldı. Emniyette işlemlerinin ardından 4 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İlgili Haberler

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.